دانش‌بنیان| ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی با توسعه فناوری‌های کنترل کیفیت

دانش‌بنیان| ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی با توسعه فناوری‌های کنترل کیفیت


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 101840
شرکت دانش‌بنیان جویا بهنود، با استفاده از نیروی انسانی دانش آموخته، تجهیزات و روش آزمون‌های تخصصی و پیشرفته زمینه را برای بازرسی، کنترل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی فراهم کرده است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، توحید شموسی مدیر مجموعه دانش‌بنیان و تحقیقاتی «جویا بهنود» با اشاره به فعالیت این مجموعه در زمینه ارتقای کیفی فرآورده‌های غذایی عنوان کرد: شرکت جویا بهنود، از مجموعه شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری کوروش ذیل هلدینگ گروه صنعتی گلرنگ است که از سال 1396، فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات آزمایشگاهی، کنترل کیفیت، ارزیابی کارخانجات تولیدی، بازرسی فروشگاه و تضمین کیفیت آغاز کرده است. 

این فعال فناور ادامه داد: شرکت دانش‌بنیان جویا بهنود در زمینه توسعه فناوری‌ها و تحقیقات شیمی دستگاهی، شیمی کلاسیک و میکروبی مطابق با استانداردهای ملی ایران فعالیت می‌کند.

شموسی، با اشاره به فعالیت در زمینه توسعه روش‌ها و ابزارهای بازرسی و کنترل بازرسی گفت: در این بخش کنترل کیفیت زنجیره تامین، بررسی، کنترل و پایش کالاهای ورودی به انبارهای خشک و سرد انجام می‌شود. در بخش بازرسی فروشگاهی، اجرای دقیق الزام‌های کیفیت و اجرای دقیق یکپارچگی در تمام فروشگاه‌ها، مد نظر قرار دارد. در بخش ارزیابی کارخانجات تولیدی، رده‌بندی‌ها و انجام چک‌لیست‌ها مطابق استانداردهای این حوزه انجام می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد اشتغال تخصصی برای بیش از 10 نفر از متخصصان حوزه‌های مختلف، عنوان کرد: با توجه به تخصصی بودن حوزه کاری شرکت جویا بهنود، تمامی پرسنل دانش آموخته‌های تخصصی در رشته های دامپزشکی، شیمی تجزیه و آلی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و میکروبیولوژی هستند.

شموسی، با تأکید بر رعایت استانداردها و الزام‌های آزمایشگاهی برای تولید محصول با کیفیت، عنوان کرد: برای تولید و ساخت هر محصول فناورانه و فرآورده‌های مختلف، نیاز است ابتدا امکان‌سنجی در بعد آزمایشگاهی انجام شود، توسعه کار مراکز دانش‌بنیان آزمایشگاهی و تحقیقاتی، می‌تواند به ارتقای سلامت جامعه، رقابت‌پذیری محصولات و تکمیل زنجیره ارزش فناوری‌ها منجر شود.

 

پایان پیام/

#24

 

بیشتر بخوانیم