بازار جهانی اویونیک هم‌طراز بازار فروش هواپیماهای تجاری است

بازار جهانی اویونیک هم‌طراز بازار فروش هواپیماهای تجاری است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 23412
مسوول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی گفت: بازار جهانی خدمات تعمیرات و نگهداری هواپیماهای تجاری به اندازه بازار فروش هواپیماهای تجاری، ارزشمند و گسترده است.


مسوول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی گفت: بازار جهانی خدمات تعمیرات و نگهداری هواپیماهای تجاری به اندازه بازار فروش هواپیماهای تجاری، ارزشمند و گسترده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محسن علوی‌سیرت
مسوول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت صنعت خدمات تعمیرات و نگهداری هواپیماهای تجاری در دنیا، بیان کرد: بازار جهانی خدمات تعمیرات و نگهداری هواپیماهای تجاری به اندازه بازار فروش هواپیماهای تجاری، ارزشمند و گسترده است و صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما در ايران داراي نقاط قوت زيادي است.
وی افزود: از جمله نقاط قوت این صنعت در کشور می توان به دارا بودن سابقه طولانی در بخش هوایی، دارا بودن نیروی كار متخصص، باتجربه، مسؤولیت‌پذیر و تابع مقررات، ظرفیت بالاي مؤسسات آموزشی و تحقيقاتي، ارزان بودن نیروی كار متخصص، سطح كیفی كار هوایی قابل مقایسه با كشورهای پیشرفته اروپایی، قابليت ایجاد تأسیسات هوایی با هزینه‌های پایین اشاره كرد.
به گفته علوی‌سیرت، در ایران در حال حاضر حدود ۶ هزار نفر در بخش تعمیر و نگهداری هواپیما در شرکتهای مختلف مشغول به کار هستند که بخش مهمی از آن در حوزه اویونیک است.
وی تصریح کرد: استفاده از این ظرفیت و به روزرسانی آن، می تواند در بهره مندی کشور از بازار بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی تعمیر و نگهداری هواپیما در جهان موثر باشد.
مسوول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی ارزش بازار MRO حمل‌ و نقل هوایی تجاری درسال ۲۰۱۴ را حدود 62/1 میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: تخمین زده می‌شود که این بازار به ارزشی معادل ۹۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ برسد.
وی ادامه داد: برای رسیدن به یک پرواز ایمن و تحت کنترل، اقتصادی و راحت باید از استانداردهای روز تبعیت کرد و دستیابی به آن تنها از طریق ارتقای دانش اویونیک در کشور امکانپذیر است.
به گفته علوی‌سیرت، صدها حسگر، عملگر و پردازنده به همراه هزاران کد نرم افزاری و ده ها سیستم کامپیوتری در قالب یک شبکه با یکدیگر ارتباط دارند و اجزای اصلی اویونیک هواپیما را تشكيل مي دهند. فناوري ها در بخش اویونیک شامل حوزه هاي ناوبري، راديويي، راداري، مدیریت ارتباطات، سنسورها، کنترل و ثبت اطلاعات، کنترل پرواز و کنترل ترافیک هوایی می شود.
وی همچنین بیان کرد: توسعه صنعت اويونيك کشور منوط به سرمايه گذاري در زیرساخت ها و منابع انسانی، فضای تحقيقاتي، تکنولوژی هاي مورد نياز و وجود چارچوب قانونی لازم برای فعاليت در این حوزه است که با وجود پتانسیل‌هاي موجود و اقدامات صورت گرفته تاكنون در این حوزه نسبت به سایر کشورهای منطقه، مي تواند نقش پر رنگ تري را ایفا کند.
پایان پیام/23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم