دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی تاکید کرد:
تامین سلامت غذایی از مزرعه تا سفره در ستاد توسعه زیستفناوری
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی بیان کرد: ستاد توسعه زیست فناوری به دنبال تامین سلامت غذایی از مزرعه تا سفره در کشور است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست هماهنگی مدیران ستاد توسعه زیست فناوری با مرکز تحقیقات حلال، بر لزوم ایجاد نقشه راه برای تامین امنیت غذایی تاکید کرد و گفت: اگر ما بتوانیم کیفیت و سلامتی این محصولات را تضمین کنیم و در تبلیغات درست عمل کنیم قطعا با اقبال خوب مردم مواجه خواهیم شد.
وی با اشاره به اقدامات ستاد توسعه زیستفناوری برای تشویق فعالان به تولید محصولات غذایی سالم افزود: اقدامات انجام شده در ستاد، علاوه بر ایجاد کشش بازار برای محصولات سالم، موجب ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با زیستفناوری میشود.
به گفته قانعی، برند حلال به عنوان یک نام اطمینان دهنده برای مصرف کنندگان است و شبکه محصول سالم با استفاده از برند حلال و ایجاد یک رابطه دو طرفه می تواند به هدف ایجاد سلامت غذایی از مزرعه تا سفره دست پیدا کند
در ادامه این نشست، بهروز رییس مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهداف این مرکز، گفت: گسترش و آموزش، پژوهش و ارائه راهکار در امور مربوط به سلامت، تعیین حلیت و حرمت مواد و فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دارویی و مکمل، ملزومات و تجهیزات پزشکی، ساماندهی و تمرکز فعالیت های آموزشی و پژوهشی مرتبط با حلال، هماهنگی بین مراکز ذیربط در کشور و همچنین ارتباط فعال با مراکز بین المللی به منظور پیشبرد و تبادل اطلاعات علمی آموزشی پژوهشی و انتقال فنون مورد نیاز از جمله اهداف راه اندازی این مرکز است.
پایان پیام/23
Send to friends