در دومین نشست هماندیشی تبادل دستاوردهای فناورانه در حوزه آب؛
فناوریهای حوزه اکتشاف آبهای ژرف ارائه شد
در پی برگزاری دومین نشست هماندیشی تبادل دستاوردهای فناورانه مطالعه و اکتشاف و بهرهبرداری از آبهای ژرف؛ که با حضور اساتید دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان داخلی برگزار شد، ضمن ارائه انواع فناوریهای این حوزه، در ارتباط با چاه اکتشافی سیستان بحث و تبادلنظر شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ دومین نشست هماندیشی تبادل دستاوردهای فناورانه مطالعه و اکتشاف و بهرهبرداری از آبهای ژرف در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور بیستوهشت نفر از اساتید دانشگاههای کشور، نمایندگان سازمانها و بخشهای اجرایی، شرکتهای دانشبنیان داخلی فعال در این حوزه و همچنین کارشناسان شرکت مشاور از روسیه و سایر کارشناسان و متخصصان این حوزه برگزار شد.
در این نشست که بهمنظور ارائه انواع فناوریهای حوزه اکتشاف آبهای ژرف تشکیل شد، ضمن ارائه دستاوردها و گزارش اقدامات انجامشده در ارتباط با چاه اکتشافی سیستان که توسط شرکت مشاور این پروژه انجام پذیرفت، موضوعات و تجربیات فناورانه استفادهشده در این حوزه موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.
بر اساس این گزارش؛ ازجمله موضوعات و تجربیات فناورانه در ارتباط با موضوع چاه اکتشافی سیستان که در این نشست به آن اشاره شد، میتوان به فناوریهای یدروژئولوژی ایزوتوپی، فناوریهای روش تلفیق ژئوفیزیکی، اتموژئو شیمیایی، فناوریهای الکترومغناطیسی هوابرد و کاربرد آن در مطالعه و ذخایر آبهای زیرزمینی اشاره کرد.
همچنین در این نشست سایر موضوعات مرتبط توسط شرکتهای دانشبنیان و اعضای هیئتعلمی دانشگاه مطرح شد، که ضمن استقبال از اقدامات صورت گرفته کارشناسان و متخصصین حاضر در نشست بر ضرورت تکمیل مطالعات و استمرار نشستهای تخصصی تأکید و در خصوص مشارکت در ارائه راهکارها و تجربیات فناورانه اعلام آمادگی کردند.
پایان پیام/32
Send to friends