system
ایران در رتبه چهارم تولید علم در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی/پیگیری ایجاد مرکز جامع طب سنتی و راه اندازی پنج پالایشگاه گیاهان دارویی با حمایت ستاد
ایران در رتبه چهارم تولید علم در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی/پیگیری ایجاد مرکز جامع طب سنتی و راه اندازی پنج پالایشگاه گیاهان دارویی با حمایت ستاد
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی خبر داد

ایران در رتبه چهارم تولید علم در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی/پیگیری ایجاد مرکز جامع طب سنتی و راه اندازی پنج پالایشگاه گیاهان دارویی با حمایت ستاد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 91768
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در تشریح برنامه های این ستاد از راه اندازی پنج پالایشگاه گیاهان دارویی با حمایت ستاد و پیگیری ایجاد یک مرکز جامع طب سنتی شامل پژوهشکده، بیمارستان و ... در کشور خبر داد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی که در نشست خبری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی  و طب سنتی سخن میگفت اظهار داشت: ایران از بعد تاریخی و علمی و از منظر منابع طبیعی در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی در رتبه اول قرار دارد که برای حفظ این موقعیت فاخر و مولفه ارزشمند فرهنگی، تمدنی، دانشی و کسب دستاوردهای بیشتر در سه حوزه آموزش، تحقیقات و خدمات، برنامه هایی در ستاد تدوین شده که جا دارد از حمایت موثر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این زمینه تشکر کنم.

وی خاطرنشان کرد:  در بحث آموزش علاوه بر توجه به مبانی طب سنتی که حکمت بنیان است، حرکت در مرزهای دانش در حوزه گیاهان دارویی را هم دنبال می کنیم و در نتیجه اقدامات خوبی که در راستای تاسیس دانشکده های طب سنتی صورت گرفته در حال حاضر در رتبه چهارم تولید علم جهانی در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی قرار داریم.

شمس اردکانی با اشاره به رویکرد محصول محور برنامه های پژوهشی ستاد با هدف ارائه صحیح و منطقی ظرفیتهای بالفعل این حوزه در بخش خدمات اظهار داشت: با توجه به این که ستادهای ذیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مسوولیت اجرایی ندارند و نقش راهبری و ریل گذاری دارند در حوزه آموزش در زمینه تاسیس دوره های منجر به مدرک و طرح درسهایی که به ارتقای این حوزه منجر می شود اقدام کرده ایم که 50 دوره و طرح درس در نوبت تصویب است و البته اغلب این حوزه ها میان رشته ای است.

 دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی با بیان این که در طب سنتی عمده تاکید بر سبک زندگی سالم است اظهار داشت: رویکرد ستاد در حوزه پژوهش، حمایت از حرکتهای فناورانه است و ایجاد و توسعه مراکز نوآوری در دستور کار است. استفاده از امکانات جدید از جمله هوش مصنوعی در به روزرسانی مبانی طب سنتی و طراحی دارونامه های طب سنتی به زبان امروزی  از دیگر برنامه های مورد حمایت ستاد است.

وی با اشاره به حمایت ستاد از تاسیس پالایشگاه های گیاهان دارویی در سالهای اخیر اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های مهم ستاد، ساماندهی عطاری هاست که از شریف ترین مشاغل است و با توجه به حساسیتهای حوزه سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است. عطاری ها که نمونه تا حدی مشابه آنها در خارج کشور، هلث شاپ ها هستند، صنف خاصی ندارند که درصدد اجرای یک طرح جامع در این زمینه هستیم.  ایجاد کنسرسیومهای تخصصی در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی با هدف هم افزایی توانمندی ها و ظرفیتهای موجود و ایجاد شبکه بین المللی فعالان این حوزه از دیگر برنامه های ستاد است.

شمس اردکانی در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 100 شرکت دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی و صدور مجوز برای سه هزار فرآورده دارویی گیاهی از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اظهار داشت: ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی که از قدیمی ترین ستادهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است از هرگونه نوآوری و ایده جدید در این حوزه تا مرحله آخر حمایت می کند و تلاش داریم سند گیاهان دارویی و طب سنتی را به قوی ترین وجه ممکن محقق کنیم.

 

12#

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: