تاخیر در پذیرش دانشجویان بینالمللی سلامت آنان را به خطر انداخته است
یک گزارش نشان میدهد تعدادی از دانشجویان بینالمللی به دلیل نگرانیهای ناشی از عدم پذیرش در کانادا، داروهای افسردگی را مصرف میکنند و با مشکلات روحی و روانی زیادی درگیر هستند.
تعداد بسیاری از دانسجویان بینالمللی، از ماه مارس سال 2020 در انتظار رسیدگی به درخواست ویزای خود هستند و میگویند که هیچ پاسخی برای روزرسانی وضعیت درخواست خود دریافت نکردهاند.
پرونده های عقب مانده و رسیدگی نشده ویزا منجر به انتظار طولانی برای دانشجویان بین المللی شده است اما همچنان امیدوارند با صدور مجوز تحصیل بتوانند وارد کانادا شوند.
به ویژه دانشجویان هندی با مدت طولانی انتظار مواجه شده اند. تخمین زده شده است که مجوزهای تحصیل برای متقاضیان هندی در طول 14 هفته صادر می شود.
روند طولانی پاسخ به درخواستها
این دانشجویان دوره های خود را در دانشگاه های کانادا آغاز کرده و به صورت آنلاین تحصیل می کنند. اما اتصال ضعیف اینترنت، اختلاف منطقه زمانی و عدم اطمینان ناشی از عدم رسیدگی به ویزا، آسیب جدی به سلامت روان آنها وارد کرده است.
این دانشجویان اضطراب، آسیبهای روحی بازگشت ناپذیر و فشار مداوم والدین را تجربه میکنند، زیرا در صورت عدم پذیرش، نه تنها سرمایه آنان از بین می رود، بلکه تلاش و زمان لازم برای مطالعه شبانه آنلاین ناتمام خواهد ماند.
بسیاری از دانشجویان، برای تأمین مالی تحصیل در کانادا وام زیادی گرفته و حتی هزینه تحصیل یک ترم را پرداخت کرده اند. عدم پذیرش در دانشگاهها به معنای از دست رفتن این سرمایه خواهد بود.
از سویی، دانشکده ها نگران هستند که که درآمد خود را از دست بدهند، آنها کسری بودجه خود را با شهریه دانشجویان بینالمللی تامین میکنند و این روند، به ادامه حرکت این دانشگاهها آسیب میرساند.
در اواخر نوامبر سال 2020 دفاتر رسیدگی به درخواستهای ویزا در هند توانستند نشستهای مصاحبه را به صورت بیومتریک شروع کنند و اولویت به متقاضیان اجازه تحصیل و کسانی که به عنوان همسر یا فرزند برای اقامت دائم و همراهی با خانواده درخواست می کنند، داده شد.
«ارزیابی دو مرحلهای» چالش تازه برای دانشجویان بینالمللی
برای حل مشکلات پیرامون دانش آموزانی که به دلیل تعطیلی دفاتر رسیدگی به درخواست ویزا مشکلاتی داشتند، دولت یک فرآیند موقت دو مرحله ای را برای دانشجویانی ایجاد کرد که قادر به ارائه تمام مدارک مورد نیاز برای رسیدگی به درخواستهای خود نبودند. با این حال ، دانشجویان همچنین از این نحوه پردازش ویزا ابراز نگرانی کردهاند.
روند درخواست دو مرحلهای از سال گذشته اجرا شد و متعاقباً برای حضور در دورههای دانشگاهی اعمال شد و همین موضوع زمینهای ایجاد کرد که بسیاری از این مرحله رد شوند. بسیاری از دانشجویان آزرده و معترض هستند چراکه هیچ کس پاسخگو نبوده است. درکنار دانشجویانی که با مشکلات افسردگی دست و پنجه نرم میکنند، والدین آنان نیز رنج دیده اند.
منبع: پایگاه خبری پای نیوز
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
Send to friends