رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
توسعه کمّی و کیفی شرکتهای دانش بنیان زیرساخت احیای منطقی دانش طب ایرانی است
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان، مقدمه و زیرساخت احیای منطقی دانش طب ایرانی و داروسازی سنتی است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسین رضایی زاده، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از سال 1386 که دوره دکترای تخصصی طب سنتی و از سال 1387 که دوره دکترای تخصصی داروسازی سنتی به عنوان دو رشته تخصصی برای پزشکان و داروسازان عمومی وارد عرصه دانشگاه شد چشمانداز روشنی برای احیا و ارتقای علمی این دانش به وجود آمد.
وی افزود: بر این اساس تا کنون بیش از پانزده گروه و دانشکده در دانشگاههای مختلف کشور به وجود آمده و تا کنون بیش از پانصد دانشجوی دکترای تخصصی وارد این دوره ها شده یا فارغ التحصیل شدهاند. کتابهای بسیار زیادی تصحیح، بازنویسی و تألیف شده و تعداد بسیار قابل توجهی مقاله به زبانهای فارسی و انگلیسی نیز نوشته شده است و تعامل خوبی با کشورهای شرقی و اروپایی برای معرفی طب ایرانی به سایر کشورهای جهان برقرار شده است.
به گفته رضایی زاده، ورود پزشکان و متخصصان و داروسازان و همگامی ایشان با بخش تولید و صنعت و همچنین توسعه کمّی و کیفی شرکتهای دانش بنیان را مقدمه و زیرساخت یک حرکت بزرگ و بنیادین برای احیای منطقی دانش طب ایرانی و داروسازی سنتی دانست.
وی تصریح کرد: مهمترین نقش جشنواره، علاوه بر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای مردم و علاوه بر حساس کردن مسئولان و سیاستگزاران و جلب توجه ایشان به ظرفیتهای علمی و اقتصادی نهفته در دل طب ایرانی و داروسازی سنتی به عنوان یک دانش بومی و ملّی، آشنایی پژوهشگران این عرصه با یکدیگر و با توانمندیهای داخلی مهمترین دستآورد این جشنواره خواهد بود.
پایان پیام/23
Send to friends