system
دهقانی در رونمایی از استودیو تجربه پارسیان: آینده اقتصادهای خواهان توسعه معطوف به دارای‌هایی نامشهود است
دهقانی در رونمایی از استودیو تجربه پارسیان: آینده اقتصادهای خواهان توسعه معطوف به دارای‌هایی نامشهود است

دهقانی در رونمایی از استودیو تجربه پارسیان: آینده اقتصادهای خواهان توسعه معطوف به دارای‌هایی نامشهود است


زمان مطالعه : 4 دقیقه
کد خبر : 90285
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری اولین استودیو تجربه در شرکت داده پردازی پارسیان رونمایی شد.

روح الله دهقانی در این مراسم با تاکید بر این‌که می‌بایست از ظرفیت مفاهیمی چون فین‌تک، مرکز نوآوری و پارک‌های فناوری در مسیر ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود استفاده شود، ادامه داد: در زیست بوم فناوری و نوآوری مفاهیم و عناوین متعددی را مورد استفاده قرار داده‌ایم اما اغلب پیش از آن که از مفهوم قبلی به طور کامل و صحیح استفاده کنیم، مفهومی جدید را به کار می‌بندیم. باید از تجربه‌های قبلی بهره برد و مفاهیم موجود به شکل واقعی کاربردی شوند.


وی با تاکید بر این که در بسیاری از موارد باید یادگیری در اولویت باشد و نیازی به ایجاد و تجربه دوباره مفهومی تازه نیست، افزود: مرکز نوآوری مفهومی از همین جنس است. مراکز نوآوری در اتصال به صنعت و در دل صنایع شکل می‌گیرند تا ارزش‌های نوظهوری مانند دارایی‌های فکری و نامشهود را به صنعت تزریق کنند.

دهقانی با اشاره به این‌که مراکز نوآوزی پیونددهنده مسایل و نیازها به پاسخ‌های نوآورانه هستند، عنوان کرد: از فرآوری دانش، فناوری به دست می‌آید و از تلفیق چند فناوری نوآوری شکل می‌گیرد. دانشگاه ها تولید کننده نوآوری به شمار می‌روند و مراکز نوآوری، نیاز صنایع را به این نوآوری پیوند می‌دهند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد‌دانش‌بنیان رییس جمهوری با اشاره به این که فین‌تک‌ها و مفاهیمی همچون استودیو تجربه نیز رسالتی از همین جنس دارند افزود: امیدوارم این مجموعه استودیو تجربه، یک مرکز نوآوری واقعی باشد که بین نیاز و حل مساله ارتباط ایجاد کند. فین‌تک‌ها جزو آن مفهوم‌هایی است که اگرچه به آن بسیار پرداخته‌ایم ولی کمتر در شکل‌گیری و توسعه آن اقدام کرده‌ایم. ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در معاونت علمی، به همین منظور شکل گرفته است تا روند توسعه این مراکز را سرعت ببخشد.


وی با اشاره به اینکه ضرورت توجه به دارایی‌های نامشهود، در اقتصاد دانش‌بنیان اولویت اصلی به شمار می‌رود، ادامه داد: امروزه سرمایه‌های فیزیکی و سخت افزاری در حال ثبات ارزش بوده یا از حیث ارزش رو به نزول گذاشته‌اند. درنقطه مقابل افول منابع فیزیکی و دارایی‌های ثابت‌،  دارایی‌های غیر فیزیکی و نامشهود مورد توجه کشورهای توسعه یافته قرار گرفته‌اند. جهت‌گیری دنیا به سمت و سوی ارزش‌گذاری روی دارایی‌های نامشهود است و بسیاری از این مراکز نوآورانه، در امتداد مدیریت و نظارت آن دارایی‌های نامشهود شکل می‌گیرند.


رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: هر کشوری که بخواهد تولید ناخالص ملی را رونق دهد، ناگزیر است سازوکاری مناسب و کارآمد برای ارزش‌گذاری دارایی‌های  نامشهود تعریف کند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری با بیان این‌که افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی در گروی توجه به اهمیت و ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود است، افزود: ستون استواری اقتصاد دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است و در کشورهای دنیا، ارزش‌گذاری و توجه به دارایی‌های نامشهود سهم قابل توجهی از اقتصاد دارد و این در حالی است که سهم این حوزه در کشور ما کم‌تر از ۳ درصد است.

وی همچنین افزود: استفاده از دارایی‌های نامشهود در آینده‌ای نه چندان دور، در اقتصاد کشور نقش آفرین اصلی خواهد بود و شرکت‌هایی موفق خواهند بود که از امروز با رویکرد نوآورانه در این مسیر پیشگام باشند.
 

همکاری و همراهی با معاونت علمی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان
کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان نیز در این مراسم با اشاره به ایجاد سازوکارهای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بانک پارسیان در حوزه فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان همکاری خوبی را با معاونت علمی تعریف و اجرایی کرده است. در حوزه‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و راهکارهای نوآورانه مالی گام‌های خوبی برداشته شده و بانک پارسیان تلاش می‌کند همراه خوبی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

وی با اشاره به ایجاد استودیو تجربه برای حمایت از استارتاپ‌های این حوزه عنوان کرد: اولین صندوق خطرپذیر خیریه در حوزه دانش بنیان توسط بانک پارسیان صورت گرفت. در حوزه آب‌های ژرف نیز تفاهم نامه‌ای بین معاونت علمی و این مجموعه در حال اجرا است.


گفتنی است شرکت داده پردازی پارسیان، به عنوان بازوی بانک پارسیان در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارد و در همین راستا حمایت از واحدهای نوآور را در دستور کار قرار داده است.
راهبری سیاستگذاری و اجرای برنامه‌های میان مدت و بلندمدت نرم افزاری و فناوری اطلاعات و ارتباطات، ورود به عرصه‌های نوین تجارت الکترونیک، راهکارهای نوین مالی و ورود به فناوری‌های نوظهور از جمله هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و زنجیره بلوکی از برنامه‌های این شرکت به شمار می‌رود.


اینو‌پارس درگاه ورودی طرح‌های نوآورانه حوزه فین‌تک در داده‌پردازی پارسیان است و تلاش می‌کند با در کنار هم قراردادن اجزای یک اکوسیستم مالی، به استارتاپ‌ها در جذب سرمایه مادی و سرمایه هوشمند، به توسعه و پیشرفت‌شان کمک کند.

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
دهقانی: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
دهقانی: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
01/12/02 - 14:03
دهقانی؛ مردم پایگاه اصلی و دژ محکم انقلاب اسلامی‌اند
دهقانی؛ مردم پایگاه اصلی و دژ محکم انقلاب اسلامی‌اند
01/11/22 - 17:28
فرآیند اخذ مجوز ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود تسهیل و شفاف‌سازی شد
فرآیند اخذ مجوز ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود تسهیل و شفاف‌سازی شد
01/05/25 - 13:50
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: