system
شکست تحریم‌های نفتی؛ دستاوردهای حوزه نفت و گاز به نمایش درآمد
شکست تحریم‌های نفتی؛ دستاوردهای حوزه نفت و گاز به نمایش درآمد

شکست تحریم‌های نفتی؛ دستاوردهای حوزه نفت و گاز به نمایش درآمد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 72297
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، با مشارکت ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی در حال برگزاری است.

این نمایشگاه سوم بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران با حضور مسئولان ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کرد.
از بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان و  ۶ هزار استارتاپ فعال در کشور، تعداد قابل توجهی از آنها در حوزه انرژی، به ویژه صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، فعالیت می کنند.  پس حمایت از رویدادهای نوآورانه نمایشگاهی یکی از محورهای اصلی فعالیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه انرژی است.



رویداد بزرگ نوآورانه و حضوری پررنگ
نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه، كه سالانه با حضور جمع كثیری از شركت های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برپا می شود، شاهد حضور پر رنگ شرکت های فناور و دانش بنیان بود.

نمایندگان، چندین شتابدهنده تخصصی حوزه انرژی نیز برایعرضه خدمات شتابدهی و پیش شتابدهی در پاویون ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی، حضور یافتند و غرفه اختصاصی خود را راه اندازی کردند. شتابدهنده آی تک، مرکز نوآوری کاریز اعتماد،مرکز نوآوری انرژیک و مرکز شتاب ایده، از جمله این مراکز بودند.

حضور وزیر نفت در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
بیژن زنگنه وزیر نفت ضمن حضور در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، گفت:  شرکت ها با امید زیادی در این نمایشگاه حضور دارند.  این نمایشگاه خود یکی از نشانه های شکست تحریم نفت است.  زمانی که شرکت های چهارگانه صنعت نفت،  گاز،  پتروشیمی و پالایش، به شرکت های فناور و دانش بنیان سفارش کار می دهند، این شرکت های فناور می توانند به حیات خود ادامه دهند. 

زنگنه در ادامه گفت:  در حال حاضر، در پروژه های بالادستی نفت در خشکی،  نزدیک ۸٠ درصد از کالاها و خدمات در داخل ساخته می شود،  شرکت های پیمانکار مکلف هستند که محصولات و خدمات مورد نیاز خود را از شرکت های داخلی تامین کنند.

زنگنه ضمن اشاره به پبشرفت های شرکت های دانش بنیان و فناور بیان کرد:  در برخی حوزه ها مانند لوله های تحت فشار و تجهیزات دوار، نیازمند تجاری سازی پروژه های فناورانه هستیم. 
برنامه های این وزارت خانه برای تهاتر نفت با دیگر کشورها،  خام فروشی پالایشگاهای میانی، تلاش برای جذب جوانان توانمند در صنعت نفت،  برنامه های استخدامی وزارت نفت،  فاز یازده پارس جنوبی و سوخت رسانی به نیروگاهها، از جمله برخی دیگر از محورهای مورد اشاره وزیر نفت در حین بازدید از این رویداد بود.

برگزاری نمایشگاه مجازی
علاوه بر مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسئولان و مدیران ستادی شركت ملی نفت ايران، شرکت ملی گاز ایران،  شرکت ملی پالايش و پخش فرآورده های نفتی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیران شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس،از جمله مدعوین این رویداد هستند.

همزمان با نمایشگاه فیزیکی، یک نمایشگاه مجازی با غرفه های آنلاین، تشکیل شد که با استقبال شرکت های فناور و دانش بنیان رو به رو شد.  پنل نمایشگاه مجازی با حمایت ستاد راه اندازی شد و شرکت های فناور و دانش بنیان در طول، برگزاری نمایشگاه، می توانند با مراجعه به این پنل، فرایند ثبت نام خود را کامل کنند.
بخش قابل توجهی از هزینه های حضور در این نمایشگاه برای شرکت های دانش بنیان، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، تقبل شد.

ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک غرفه  در مرکز این نمایشگاه، ایجاد کرد تا به صورت مستقیم، پذیرای فعالان فناور و دانش بنیان و صاحبان طرح های نوآورانه در حوزه انرژی باشد.
این نمایشگاه تا ۶ بهمن ماه ۱۳۹۹ پذیرای علاقه مندان و فعالان صنعت انرژی است.


گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/۳۳

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
ثروت نهفته در سنگ‌های رسوبی
ثروت نهفته در سنگ‌های رسوبی
97/07/16 - 11:21
 طرح‌های نوآورانه در حوزه ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز کشور حمایت می‌شود
طرح‌های نوآورانه در حوزه ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز کشور حمایت می‌شود
97/05/17 - 11:24
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: