system
صنعت طیور از واردات 700 تن دارو بی‌نیاز می‌شود
صنعت طیور از واردات 700 تن دارو  بی‌نیاز می‌شود

صنعت طیور از واردات 700 تن دارو بی‌نیاز می‌شود


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 69450
یک بیماری انگلی طیور در کشور وجود دارد که به خاطر آن مرغ‌های گوشتی و مادر در طول دوره رشد، نیازمند واکسن و داروی شیمیایی گران‌قیمت وارداتی هستند. یک شرکت دانش‌بنیان، یک داروی گیاهی ایرانی برای این بیماری تولید کرده است که در حال طی مراحل قانونی است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، کوکسیدیوز یک بیماری مهم در صنعت طیور است که توسط انگلی به نام ایمریا ایجاد می‌شود. این انگل در دستگاه گوارش تکثیر می‌شود و سبب تخریب بافت روده و در نتیجه موجب سوء جذب، کم‌آبی و کاهش صرفه اقتصادی تولید طیور می‌شود. گله‌های مرغ مادر برای مصون ماندن از این بیماری مجبور هستند از 7 روز اول  واکسن مصرف می‌کنند.

همچنین در طول سال عددی بین 1 میلیارد تا یک میلیارد و پانصد میلیون مرغ گوشتی در کشور تولید می‌شود.  برای مصون ماندن از بیماری در این میزان از تولید باید به آنها داروی شیمیایی داد. این دارو از خارج از کشور وارد می‌شود و قیمت نسبتاً بالایی دارد. صنعت طیور در کشور برای مقابله با این بیماری باید سالانه رقمی در حدود 700 تا هزار تن داروی شیمیایی وارد کند. این میزان واردات ارزبری قابل توجهی به همراه دارد.

امیر علمی امیری سرپرست گروه تحقیق و توسعه شرکت دانش‌بنیان ماکیان دام پارس گفت: این شرکت توانسته است که یک دارویی صددرصد گیاهی برای مقابله با این بیماری تولید کند. این دارو توانسته است از کمیته داروهای گیاهی سازمان دامپزشکی موافقت دریافت کند و در حال حاضر در حال طی مراحل قانونی بعدی است.

با تولید گیاهان دارویی در کشور، سالانه می‌توان از خروج مقدار قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری کرد. هچنین جایگزینی داروهای گیاه پایه به جای داروهای شیمیایی می‌تواند آرامش خاطر بیشتری در مصرف کننده از حیث سلامت ایجاد کند.

 

پایان پیام/33

اخبار مرتبط:

فراخوان ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی

ستاد توسعه گیاهان دارویی از شرکت های خلاق حمایت می نماید

از تولید داروی درمان ام‌اس حمایت می‌شود/ پشتیبانی مالی از 70 فرآورده دارویی برای تجاری‌سازی

پالایشگاه گیاهان دارویی راه اندازی می شود

 

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: