system
تحلیل بازار بر اساس حوزه‌های کاربردی لیزر
 تحلیل بازار بر اساس حوزه‌های کاربردی لیزر

تحلیل بازار بر اساس حوزه‌های کاربردی لیزر


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 24160
به منظور تحلیل بازار بر اساس کاربرد آن در بخشهای مختلف، بررسی روند درآمدزایی هرکدام از بخش‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است که در بخش توسعه در صنعت لیزر نیازمند آن هستیم.


به منظور تحلیل بازار بر اساس کاربرد آن در بخشهای مختلف، بررسی روند درآمدزایی هرکدام از بخش‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است که در بخش توسعه در صنعت لیزر نیازمند آن هستیم.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی، در ادامه‌ی تحلیل بازار لیزر بر مبنای بخش‌های مختلف کاربرد آن، به‌طور خاص به بررسی روند درآمدزایی هرکدام از بخش‌های صنعتی، پردازش مواد و لیتوگرافی، ارتباطات نوری و ذخیره‌سازی، تحقیقات علمی و نظامی، پزشکی و زیبایی، ابزار دقیق و حس‌گرها و درنهایت حوزه چاپ و نمایشگرها پرداخته‌شده است.


لیزرهای صنعتی

یکی از کاربردهای مهم لیزر استفاده از آن در صنعت است. به‌طورکلی لیزرهای صنعتی حوزه‌ای با رشد متوسط مثبت است که در کارکردهای حکاکی و ماشین کاری بر روی مواد با توان بالا بیشترین میزان رشد را داشته اما در واقع حجم اصلی گردش مالی در ماشین کاری بر روی مواد با توان بالا و دیگر فرایندهاب ا مقیاس میکرو حاصل ‌شده است.
لیزرهای دی‌اکسید کربن نقش مهم و کلیدی در این حوزه ایفا می‌کنند و اگرچه از سهم آن‌ها کاسه شده است اما هنوز رقم بالایی از سبد درآمدی حوزه‌های لیزرهای صنعتی را به خود اختصاص داده‌اند، اما چیزی که بی‌شک بسیار پراهمیت است، میزان رشد لیزرهای فیبر بوده که با توسعه روزافزون فناوری‌های این حوزه، میزان درآمدزایی و کاربرد آن نیز بسیار کلیدی شده است، لیزرهای دیودی نیز اگرچه رشد داشته‌اند اما میزان رشد آن‌ها قابل‌توجه نبوده است. 


فراوری مواد و لیتوگرافی
یکی از اصلی‌ترین کاربردهای لیزر، استفاده از آن در ساخت و تولید و پردازش مواد است. دقت، سرعت و قدرت بالای لیزر باعث حضوری پررنگ در این حوزه به‌منظور استفاده دربرش کاری، جوش‌کاری، سخت‌کاری، پوشش دهی و رفع نقایص، حکاکی و کنده‌کاری‌شده است.
روند صعودی درامد زایی این بخش بیشتر مرهون سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ جهان است که در ساخت و تولید مواد با فناوری بالا و صنایع پربازده و بالا دستی فعالیت دارند.


ارتباطات نوری و ذخیره‌سازی
شاید اوج تجلی علم فوتونیک را بتوان در تحقق سامانه‌ها و مدارات مجتمع نوری در مقیاس گسترده دانست. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های نه‌چندان دور پردازنده‌ها به سمت نوری شدن حرکت کنند.
در این صورت، با توجه به نوری بودن بخش عمده شبکه جهانی ارتباطات، به یکپارچگی در فرایند انتقال و پردازش رسیده که با سرعت و ظرفیت به‌مراتب بیشتری نسبت به الکترونیک قادر است نیاز بشر را به توسعه فناوری ارتباطات و پردازش اطلاعات برطرف کند.


تحقیقات علمی و نظامی
سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه فناوری‌های لیزر که پیشرو آن کشورهای امریکا، چین، ژاپن و اروپا هستند نیز در سال‌های اخیر روند صعودی داشته است.
کاربرد لیزر در فعالیت‌های تحقیقاتی دانشگاه‌ها و آزمایشگاه‌های کشورها برای کسب مزیت رقابتی در حوزه‌های سلامت، امنت و محیط‌زیست و صنایع وابسته سبب اختصاص ردیف بودجه‌ای تقریباً مناسب توسط دولت‌های پیشرو و توسعه‌یافته گشته است. همچنین یکی از مهم‌ترین و عمده‌ترین کاربردهای لیزر در حوزه‌های نظامی و امنیتی است.
توجه ویژه و خاص کشورها به مسائل دفاعی و پیشتاز بودن در بازار پربازده تسهیلات نظامی مدرن، سبب شده که میزان درآمد ناشی از کاربرد لیزر در این صنعت در طول تاریخ دارای سیر افزایشی باشد.
ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی با هدف توسعه بخشی فناوری لیزر در کشور و به کار گیری دانش بومی در این صنعت بر پا شده است.

پایان پیام /32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: