system
4 نرم افزار بومی برای هوشمندسازی حمل بار و کالا طراحی شد
4 نرم افزار بومی برای هوشمندسازی حمل  بار و کالا طراحی شد

4 نرم افزار بومی برای هوشمندسازی حمل بار و کالا طراحی شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 82045
هوشمندسازی حمل بار و کالا از جمله روش‌های تامین امنیت و سرعت در رساندن سفارشات و محصولات مدنظر است به همین دلیل با طراحی 4 نرم‌افزار ایران‌ساخت؛ این مهم در کشور روند رو به رشدی را تجربه کرد.

هزاران سال است که انسان ها از خدمات حمل بار و جابجایی برای انتقال کالاهای مختلف از مکانی به مکان دیگر استفاده کرده اند. این خدمات، جابجایی محصولات و تجارت بین جوامع و کشورها را تسهیل می کند. باربری نوعی خدمات در زمینه حمل و نقل است که برای جابجایی انواع کالا از یک مکانی به مکان دیگر ارائه می شود. این خدمات می تواند از طریق زمینی، هوایی یا دریایی انجام شود.

«سامانه حمل و نقل بار و کالا(بارانه)»، «نرم افزارهای درخواست خودرو باری»، «سامانه هوشمند مدیریت ناوگان بار» و «سیپاد»؛ 4 سامانه کاربردی طراحی شده در این حوزه هستند که توسط شرکت‌های دانش بنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و در اختیار کاربران قرار گرفته اند.

 

بارانه

ثبت نام در سامانه حمل و نقل بار و کالا که به اختصار بارانه نامیده می شود در دی ماه سال نود و پنج آغاز شده است و برای سال جاری یعنی سال نود و هشت نیز شروع شده است . این سامانه توسط شهرداری برای شهر تهران جهت جهت مدیریت حمل و نقل بار و کالا ایجاد شده است.

 

نرم‌افزارهای درخواست خودرو باری

اپلیکیشن های موبایل و سرویس های آنلاین این روز ها مشکل گشای بسیاری از مسائل ما شده‌اند. درخواست کامیون و تریلی هم یکی دیگر از مسائلی است که با استفاده از موبایل و اینترنت قابل حل خواهد بود. بر همین اساس نرم افزارهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای درخواست کامیون و تریلی آنلاین طراتحی و تولید شده است.

 

سامانه هوشمند مدیریت ناوگان بار

در مسیر تحول کالا به مقصد یکی از نکات مهم تحویل به موقع محموله است. بویژه هنگامی که بار، محموله‌ای از مواد فسادپذیر و یا ارزشمند باشد. در هر حالت رعایت زمان پیش‌بینی شده برای این منظور نقشی تاثرگذار در حفظ سرمایه ارزشی و همچنین رضایت کارفرما در مقصد دارد. مسلما هیچ مدیر ناوگانی نمی‌خواهد بار هزینه‌ای مازادی بدلیل پرت زمانی در حین مسیر داشته باشد. یکی از دلایل این وضعیت عدم توجه به مسیر پیش‌بینی شده قبلی توسط مدیر است.

سامانه‌های هوشمند مدیریت ناوگان این امکان را فراهم می‌کند که در صورت عدول راننده از مسیر تعیین شده اعلان لازم به راننده ارایه شود تا نسبت به اصلاح آن اقدام کند. این فعالیت تردد در محدوده مجاز بصورت مستقیم منطبق با برنامه‌ریزی انجام شده و زمان مد نظر برای تحویل کالا در مقصد است. ضمن اینکه ارتباط دو جانبه راننده و مدیریت هر گونه مشکل احتمالی را بصورت فعالانه اعلام و برطرف می کند.

 

سیپاد

هوشمند سازی ناوگان درون شهری، رعایت عدالت اجتماعی در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی، جلوگیری از هدر رفت و عرضه خارج از شبکه سوخت دیزل در کشور و تخصیص سوخت به ناوگان دیزل بر مبنای پیمایش مهم‌ترین اهداف مدنظر برای اجرای این سامانه در کشور است.

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#23

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
6 نرم‌افزار تلفن همراه برای هوشمندسازی کسب‌وکارها تولید شد؛ توسعه اشتغالزایی
6 نرم‌افزار تلفن همراه برای هوشمندسازی کسب‌وکارها تولید شد؛ توسعه اشتغالزایی
00/08/10 - 14:36
13 شرکت فناوری که در حوزه هوشمندسازی حمل‌ونقل محصول تولید می‌کند را بشناسید
13 شرکت فناوری که در حوزه هوشمندسازی حمل‌ونقل محصول تولید می‌کند را بشناسید
99/10/08 - 12:36
هوشمندسازی به کمک حمل بار و کالا می‌آید
هوشمندسازی به کمک حمل بار و کالا می‌آید
99/05/13 - 09:33
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: