اینوتکس| پردازش تصویر و گفتار با فناوری بومی

اینوتکس| پردازش تصویر و گفتار با فناوری بومی


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 102587
شرکتی دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت سامانه و نرم‌افزار کاربردی هوشمند شده‌است و سرویس‌هایی مانند پردازش تصویر، پردازش گفتار زبان طبیعی و پردازش صوت و چت‌بات هوش مصنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و آنها می‌توانند این سرویس‌ها را آزمایش، ارزیابی و در صورت رضایت، در پروژه‌های خود پیاده‌سازی کنند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، حسین ناصری، راهبر تیم توسعه کسب‌وکار شرکت دانش‌بنیان «پردازش اطلاعات مالی پارت»، در حاشیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ راجع به محصول و نرم‌افزار کاربردی «ویرا» گفت: این محصول بستری زیرساختی برای ارائه و استفاده از خدمات هوش مصنوعی است و با هدف توانمندسازی کسب‌وکارهای نوآور و توسعه‌دهندگان طراحی شده است.

 

به گفته ناصری، سامانه و نرم‌افزار کاربردی «ویرا» یک بازارچه از APIهای هوش مصنوعی است که سرویس‌هایی مانند پردازش تصویر، پردازش گفتار زبان طبیعی و پردازش صوت و چت‌بات هوش مصنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که می‌توانند این سرویس‌ها را آزمایش، ارزیابی و در صورت رضایت، در پروژه‌های خود پیاده‌سازی کنند.

 

او ادامه داد:  سه مدل زبانی بزرگ و اصلی «ویرا» به صورت کاملا بومی و بر پایه داده‌های فارسی در مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت توسعه یافته‌اند و مبنای اصلی توسعه و ساخت ویرا هستند.

 

به ادعای این فعال فناور، تا کنون بیش از دو میلیون کاربر از خدمات «ویرا» استفاده‌کرده‌است که نشان می‌دهد این سامانه به خوبی توانسته‌است نیازهای موردتوجه کاربران فارسی زبان هوش مصنوعی را پوشش داده و پشتیبانی کند.

وی خاطرنشان کرد: «ویرا» در تلاش است تا بستر خود را به نحوی طراحی کند که کسب‌وکارهای تازه‌وارد از هزینه‌های سنگین زیرساختی بی‌نیاز شوند و هم مجموعه‌های فناور و استارتاپی حوزه هوش مصنوعی نیز بتوانند محصولات و سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی اختصاصی و تولید‌شده خود را در قالب ویرا به مخاصبان خود عرضه کنند.

 

ناصری همچنین در خصوص شبکه‌سازی در هوش مصنوعی ایران، به پروژه دیده‌بان، ابتکاری برای رصد مستمر زیست‌بوم هوش مصنوعی ایران و انتشار گزارش‌های تحلیلی فصلی اشاره کرد. او همچنین از سیاست‌های هم‌افزایانه پارت در بازارچه ویرا و فعالیت‌هایی مانند مدرسه هوش مصنوعی این شرکت برای توانمندسازی نسل جوان نام برد.

 

این فعال فناور در پایان عنوان کرد: اگر جامعه متخصصان هوش مصنوعی ایران بتواند با انسجام و مشارکت حرکت کند، آینده این حوزه در کشور بسیار امیدوارکننده خواهد بود.

 

پایان پیام/

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
هوشمندسازی| فناوری پردازش گفتار به شناخت پیکره‌های زبان فارسی کمک می‌کند
هوشمندسازی| فناوری پردازش گفتار به شناخت پیکره‌های زبان فارسی کمک می‌کند
00/11/20 - 14:25
سیستم‌های مبتنی بر گفتار فارسی تولید شد
سیستم‌های مبتنی بر گفتار فارسی تولید شد
99/03/24 - 15:08
خواندن متن فارسی با استفاده از نرم‌افزار بومی
خواندن متن فارسی با استفاده از نرم‌افزار بومی
95/04/27 - 10:39
بیشتر بخوانیم