صنعت پروبیوتیک حوزه‌ای بکر برای دانش‌بنیان‌ها

صنعت پروبیوتیک حوزه‌ای بکر برای دانش‌بنیان‌ها


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 47472
صنعت پروبیوتیک یکی از صنایع بکر و دست نخورده ای است که می تواند فرصت خوبی برای شرکت های دانش بنیان باشد تا بتوانند عرض اندامی کنند و به نیاز صنایع مختلف در این عرصه پاسخی بومی دهند.

آن‌چه می خوریم ارتباط مستقیمی با سلامت روان ما دارد. در واقع می توان ادعا کرد که تغذیه یکی از اصول سلامت جسمی و روانی انسان محسوب می شود. به این معنی که هر آنچه می خوریم با سلامتی ذهن و روان مرتبط است.

محققان مدعی هستند که اعمال برخی تغييرات در رژیم غذایی نقش مهمی در افزایش بيماری‌های روانی دارد و توجه به مشکلات سلامت روان با تغييرات در رژیم غذایی گاهی اوقات در مقایسه با مصرف دارو یا مشاوره نتایج بهتری ثبت کرده است.

استفاده از مواد مغذی با کمترین آسیب جسمی و روانی و بالاترین میزان تامین انرژی یکی از اصولی است که در روش های نوین تغذیه ای به آن توجه می شود. موادی که برای سلامتی بدن مفیدند و ارزش غذایی بالایی دارند. یکی از این مواد مفید و مغذی پروبیوتیک ها هستند. باکتری های مفیدی که به سیستم گوارش برای هضم بهتر غذا کمک می کنند.

بنا به گفته قانعی، پروبیوتیک‌ها باکتری‌ها و مخمرهایی هستند که برای سلامتی بدن به ویژه برای سیستم گوارش مفیدند. معمولا باکتری ما را یاد بیماری می‌اندازد، اما بدن ما پر از باکتری است، هم باکتری‌های خوب و هم باکتری‌های بد.

«پروبیوتیک‌ها در دسته‌ خوب‌ها هستند زیرا برای سلامتی اندام شکمی بسیار مفید هستند.» دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این مطلب می گوید: پروبیوتیک‌ها در بدن ما به طور طبیعی وجود دارند. برخی غذاها و مکمل‌ها هم دارای مواد پروبیوتیک هستند.

قانعی درباره وضعیت ایران در تولید پروبیوتیک ها، بیان می کند: واردات ما در حوزه پرو بیوتیک زیاد است. به همین دلیل این صنعت، حوزه ای بکر برای سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان محسوب می شود.

انواع نوشیدنی‌های پروبیوتیک، شیر، انواع پنیر، دوغ و ماست نوشیدنی، ماست سفت یا هم زده، بستنی، خامه ترش، شیر بدون چربی و نوشیدنی‌های به دست آمده از دوغ و کره از جمله محصولات پروبیوتیکی هستند که در دنیا تولید و مصرف می شوند.

در ایران نیز با راه اندازی شتابدهنده‌های مختلف، این صنعت فرآیندی رو به رشد را در پیش گرفته است. مسیری که با حضور شرکت های دانش بنیان به مقصد می رسد و می تواند ارزش افزوده خوبی را به کشور تزریق کند.

گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

 


اخبار مرتبط:

چرا باید پروبیوتیک مصرف کنیم؟

پروبیوتیک‌ها، مفید یا مضر؟

دستیابی ایران به فناوری تولید پروبیوتیک ها


تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم