
در هماندیشی بانوان کارآفرین شرکتهای نوآور بررسی شد:
چالشها و مسائل زنان در زیستبوم دانشبنیان
نشست هماندیشی بانوان کارآفرین شرکتهای دانشبنیان نوآور به میزبانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به شکل مجازی، امروز دهم اردیبهشتماه برگزار شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، آنچه این نشست را از نشستهای گذشته متمایز میکرد، حضور بانوان مدیرعامل شرکتهای دانشبنیان نوآور در دیگر استانهای کشور بود و هدف از برگزاری این جلسه، بررسی چالشها و فرصتهای پیشروی زنان در زیستبوم نوآوری و فناوری کشور، ایجاد شبکهسازی بین زنان مدیرعامل و ارتقا سهم آنان از زیستبوم علم و فناوری کشور بود.
خدیجه جدا، مشاور بانوان معاونت علمی، در ابتدای جلسه به ضرورت برگزاری چنین هماندیشیهایی اشاره کرد و گفت: شنیدن نظرات و مطالبات زنان کارآفرین و نوآور، ما را در تسهیل و بهبود فرآیندها و رفع موانع موجود در زیستبوم نوآوری و فناوری یاری میرساند.
او ادامه داد: رویکرد جدید معاونت علمی بر افزایش مشارکت زنان در این زیستبوم متمرکز است و این امر را در تعامل با بخشهای مختلف معاونت علمی و همچنین همکاری با سایر دستگاهها و نهادها کشور پیش میبرد. از این رو، میکوشیم تا در خلال سلسله جلساتی ضمن شناسایی موانع و چالشهای پیش روی زنان، اقداماتی را در جهت رفع این موانع صورتبندی کنیم.
این مقام مسئول، با بیان اینکه مدیریت ۱۲۰۰ شرکت دانشبنیان به همت بانوان کارآفرین صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: در این میان، بانوان ما، ۶۰ شرکت نوآور، ۱۵۰ شرکت فناور و هزار شرکت نوپا را اداره میکنند و تلاش و هدف ما ارتقا سهم آنان از زیستبوم دانشبنیان کشور است.
در این جلسه همچنین، حاضرین موضوعاتی همچون کمبود نقدینگی، مشکلات گمرکی، دو نرخی بودن ارز و پیچیدگیهای بوروکراتیک و ... را طرح کردند و نمایندگان معاونین معاونت علمی به تشریح ابزارهای حمایتی این معاونت به بانوان کارآفرین پرداختند.
پایان پیام/
#۱۵
Send to friends