طراحی پایلوت پژوهشی فناوریهای زیستی در تثبیت کانونهای بحرانی گرد و غبار
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه اقدامات خود برای تثبیت کانون های بحرانی گرد و غبار با استفاده از فناوریهای زیستی؛ طی فراخوانی اعلام کرده است که قصد مدل سازی، طراحی و ایجاد پایلوت پژوهشی با هدف ایده پردازی، ایده پروری، توسعه و بکارگیری فناوریهای زیستی در تثبیت کانونهای بحرانی تولید گرد و غبار را دارد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طی فراخوانی اعلام کرده است؛ برای اجرای مدل سازی، طراحی و ایجاد پایلوت پژوهشی با هدف ایده پردازی، ایده پروری، توسعه و بکارگیری فناوریهای زیستی در تثبیت کانونهای بحرانی تولید گرد و غبار، کلیه پیشنهادات و طرح ها را تا پایان سال 97 می پذیرد و پس از پایان مهلت ارائه طرح ها، این پیشنهادات در ستاد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این طرح با هدف «تطبیق فناوری های معرفی شده برای شرایط محلی در شرایط مشابه خوزستان»، «مدیریت و هدایت های پتانسیل های فناوری کشور» و « انجام تحقیقات در راستای توسعه فناوریهای زیستی کشور» اجرایی می شود.
همچنین، «استفاده اقتصادی و پایدار از منابع زه آب بال استفاده در استان»، «فراهم کردن فرصت اشتغال و تولید اقتصادی با استفاده از منابع حاشیه ای»، «امکان سنجی برای ورود بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان برای توسعه فعالیت ها»، «بررسی سازگاری ارقام و گونه های جدید گیاهی و آبزی معرفی شده»، «آزمون راه کارها، فناوری ها و ایده های نوین مطرح شده» و غیره بخشی از اهداف خرد مدنظر برای اجرای این طرح است.
ایجاد شغل، تولید محصولات کشاورزی و کسب درآمد مناسب و حلال برای ساکنین عمدتا محروم و مرزنشینان استان خوزستان با استفاده از منابع آبی که در حال حاضر هرز می روند و مشکلات متعددی را برای استان و کشور ایجاد کرده اند جزو اهداف استانی و ملی این طرح است.
علاقه مندان برای ارائه طرح و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی به آدرس http://biodc.isti.ir مراجعه کنند.
پایان پیام/23
Send to friends