ارایه برنامه عملیاتی برای دانش‌بنیان‌کردن کشاورزی؛ مخبر: جهش تولید و امنیت غذایی بر پایه فناوری‌های نوین به الگویی برای سایر بخش‌ها تبدیل شود

ارایه برنامه عملیاتی برای دانش‌بنیان‌کردن کشاورزی؛ مخبر: جهش تولید و امنیت غذایی بر پایه فناوری‌های نوین به الگویی برای سایر بخش‌ها تبدیل شود


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 82186
در جلسه ای با حضور معاون اول رییس جمهوری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی، ارتقاء امنیت غذایی بر پایه توسعه فعالیت های دانش بنیان مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر محمد مخبر در این جلسه با تبریک ولادت با سعادت امام جواد(ع) و با تاکید بر ضرورت دانش بنیان کردن فعالیت ها و فرایند های مختلف در دولت، گفت: خوشبختانه کشور ما در زمینه فعالیت های دانش بنیان و فناوری های نوین از پیشرفت ها و دستاوردهای خوبی برخوردار است و جزو کشورهای پیشرو در این زمینه هستیم.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به توانمندی های گسترده جوانان تحصیلکرده کشور اظهار داشت: به فضل الهی جوانان تحصیلکرده و مستعد در اقصی نقاط کشور مشغول فعالیت در زمینه فناوری های نوین هستند و از نظر دانش و نیروی انسانی کمبودی نسبت به سایر کشورها نداریم.

وی افزود: امروز ۳۰ الی ۳۵ درصد هزینه تمام شده مردم در محصولات غذایی و کشاورزی مربوط به حمل و نقل و فاصله محل تولید با محل مصرف این محصولات است که می توانیم با اتکا به فناوری های نوین و با استفاده از علوم دانش بنیان گام های موثری در کاهش هزینه های تمام شده برای مردم برداریم.

معاون اول رییس جمهوری از وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خواست طرحی جامع و قابل اجرا برای همکاری در زمینه امنیت غذایی به همراه برنامه زمان بندی و تقسیم وظایف مشخص ارائه دهند تا این برنامه هر چه زودتر عملیاتی شود و شاهد آثار آن در کاهش وابستگی، صرفه جویی ارزی و کاهش هزینه های سفره مردم باشیم.

مخبر با اشاره به ضرورت تدوین برنامه مشترک وزارت جهاد کشاورزی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در حوزه امنیت غذایی دانش بنیان اظهار امیدواری کرد برنامه همکاری این دو دستگاه اجرایی هر چه سریعتر نهایی و به الگویی برای دانش بنیان شدن سایر بخش ها تبدیل شود.

 

دست پر معاونت علمی و فناوری در حوزه فناوری های غذایی 

در این جلسه، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گزارشی از پیشنهادات این معاونت به منظور جهش تولید و امنیت غذایی با استفاده از فناوری های نوین ارائه کرد و به تشریح جزییات این پیشنهادات و نتایج آن پرداخت.

جهش تولید غذایی با استفاده از فناوری های نوین، تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانش بنیان، مدیریت فناوری های اجرایی، توسعه گلخانه های هوشمند، به روز کردن ماشین آلات کشاورزی، توسعه گیاهان متناسب با اقلیم، تولید خوراک های جایگزین برای دام و طیور، ایجاد مزارع نوآوری اصلاح نژاد دام و نباتات و توسعه پرورش دریایی آبزیان از جمله محورهای پیشنهادات معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد این پیشنهادات در قالب طرحی مشترک و جامع به همراه برنامه زمان بندی برای اجرا، پس از تدوین و تصویب در جلسه هیات دولت ارائه شود.

ضرورت دانش بنیان کردن فعالیت های کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه بر ضرورت دانش بنیان کردن فعالیت های کشاورزی تاکید کرد و از آمادگی این وزارتخانه برای تسهیل مسیر و پشتیبانی از عملیاتی کردن پیشنهادات مصوب خبر داد.

 در راستای توسعه کاربردی فناوری های نوین و فعالیت های دانش بنیان در تمامی دستگاه های اجرایی کشور، جلساتی در معاونت اول ریاست جمهوری تشکیل شده با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر دستگاه های اجرایی زمینه های کاربردی کردن دانش نوین و به روز در کلیه فعالیت های دستگاه مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و پس از تصویب، عملیاتی می شود.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
دستاورد ۴۰ شرکت دانش‌بنیان حوزه کشاورزی و امنیت غذایی به نمایش درآمد؛ ارتقای استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت کشاورزی
دستاورد ۴۰ شرکت دانش‌بنیان حوزه کشاورزی و امنیت غذایی به نمایش درآمد؛ ارتقای استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت کشاورزی
00/08/01 - 08:10
چالشی برای زیست‌فناوران؛ با ایده‌های خلاق خود امنیت غذایی را تامین کنید
چالشی برای زیست‌فناوران؛ با ایده‌های خلاق خود امنیت غذایی را تامین کنید
99/06/25 - 08:37
رونق کسب و کارهای حوزه آب به «جهش تولید» می‌انجامد
رونق کسب و کارهای حوزه آب به «جهش تولید» می‌انجامد
99/02/07 - 09:08
بیشتر بخوانیم