روایت تجربیات فناورانه حوزه سلامت در «کانکت فروم 4»

روایت تجربیات فناورانه حوزه سلامت در «کانکت فروم 4»


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 100708
با حضور جمعی از متخصصان، کارآفرینان و نخبگان ایرانی فعال در عرصه‌های بین‌المللی، چهارمین رویداد کانکت فروم (Connect Forum) در خانه فناوری و نوآوری ایران(آی‌هیت) برگزار شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، همزمان با برگزاری دومین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو، تعدادی از نخبگان، متخصصان، فعالان حوزه فناوری و کارآفرینان ایرانی دارای تجربه حضور در دیگر کشورها، تحصیل در دانشگاه‌های مطرح دنیا و دارای دستاوردهای ارزشمند در عرصه بین‌المللی، به بیان تجربیات و فعالیت‌هایشان بعد از بازگشت به مشود در قالب برنامه کانکت پرداختند.

علی حسینی، معاون سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در بخش نخست رویداد کانکت ‌فروم 4، هدف از این رویداد را شبکه ‌سازی و تعامل با سرمایه انسانی متخصص ایرانی غیر مقیم و ایجاد پل ارتباطی برای استفاده از تجربیات و توانمندی‌ آنان دانست و گفت: ارزشمندترین سرمایه هر کشوری، سرمایه انسانی است و مهم ترین مزیت کشور ما نیز همین نیروی انسانی متخصص و دانش آموخته است.

متخصصانی که در بهترین دانشگاه‌های داخل و خارج تحصیل کرده اند، کارآفرینانی که در سایر کشورها تجربه راه اندازی کسب و کار دارند و یا در مراکز و مشاغل برجسته مشغول فعالیت هستند، سرمایه‌ای ارزشمند و دغدغه مند نسبت به پیشرفت و توسعه کشور مادری هستند؛ اغلب این افراد اگر فرصت و فضای مساعد فراهم باشد، علاقمند هستند توانایی‌هایشان را در کشورشان به کار ببندند.

در قالب برنامه «کانکت» که رویداد «کانکت فروم» بخشی از آن است، فرصت بیان تجربه‌ها، گفت و گو، شبکه‌سازی و انتقال توانمندی‌ها را فراهم کردیم.

وی افزود: در قالب برنامه کانکت، تلاش داریم از فرصت سرمایه انسانی فعال در عرصه بین‌المللی استفاده و ظرفیتی ایجاد کنیم تا هر ایرانی از هرجای دنیا بتواند به کشورش کمک‌کند.

حسینی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره کانکت فروم گفت: کانکت فروم یکی از محصولات جانبی کانکت است که با دعوت افراد توانمند و صاحب تجربه از تجربیات،دستاوردها و توانمندی هایشان بگویند و ضمن انتقال تجربه، جمعی را گرد هم بیاوریم که بتوانند در ایران عزیزمان اثرگذار باشند.

مدیر پلتفرم کانکت بیان کرد: امروز در چهارمین دور از رویداد کانکت فروم، جمع منتخب و برجسته‌ای از دانشجویان، کارآفرینان، فارغ التحصیلان و نخبگان ایرانی که تجربه حضور و فعالیت خارج از کشور را دارند گرد هم آمده اند تا از تجربیاتشان بگویند.

بیان تجربه‌های تحصیل و کارآفرینی در عرصه بین‌المللی

در ادامه این رویداد، وحید خدامی، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت درمان گستر رناپ به بیان فرآیند تحصیل در زیست‌شناسی سلولی مولکولی از دانشگاه هاروارد، آمریکا و تجربیات خود در عرصه کار بر روی واکسن و دستاوردهای علمی در این حوزه پرداخت.

در ادامه این نشست، سید علی موسوی شایق، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار شرکت ریزسامانه بهبود درمان، پسادکتری از دانشگاه هاروارد آمریکا روند ورود به حوزه فناوری‌های زیستی و سلامت، راه‌اندازی کسب و کار و چالش‌های فعالیت در این عرصه را تشریح کرد.

همچنین سینا مظفری جوین، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پسادکتری پزشکی از انستیتو ماکس پلانک آلمان درباره تجربیات تحصیل در این مرکز، فعالیت‌های پژوهشی در حوزه سلامت و فعالیت در ایران صحبت کرد.

چهارمین دوره رویداد کانکت فروم و توسط سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی به میزبانی خانه فناوری و نوآوری ایران با هدف ایجاد فضایی برای تبادل دانش، تجربه و شبکه‌سازی میان متخصصان و کارآفرینان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور، فعالان صنعتی و فناوران میزبان بالغ بر 50 نفر از این افراد بود.

در این رویداد ضمن برگزاری نشست تخصصی و شبکه‌سازی میان متخصصان و صاحبان صنایع، فرصت‌ها و چالش‌های همکاری توسط کارآفرینان مطرح شد. در ادامه نیز شرکت کنندگان در رویداد، ضمن بازدید از دستاورد‌های فناورانه متخصصان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری ایران، با حضور در غرفه‌های منتخب نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو از این نمایشگاه بازدید کردند.

#24

بیشتر بخوانیم