با برگزاری کارگاه مبانی مدیریت کسبوکار و نشست انجمنهای دانشجویی؛
نخستین دوره گردهمایی سفیران دانش سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد
نخستین دوره گردهمایی سفیران دانش سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی که به همت ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی در پارک فناوری پردیس این معاونت برگزار شد، با برگزاری کارگاه مبانی مدیریت کسبوکار و نشست انجمنهای دانشجویی به کار خود پایان داد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در آخرین روز از نخستین گردهمایی سفیران دانش سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، پس از ایراد سخنرانی سید مصطفی منزوی مشاور ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی با موضوع بازار سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی و ملاحظات تولید محصولات درمانی مبتنی بر سلول؛ کارگاه 4 ساعته ای با موضوع مبانی مدیریت کسب و کار و راهاندازی استارتاپ برگزار شد.
در این برنامه که با محوریت کار گروهی و تأکید بر تشکیل تیم از دانشجویان با دیسیپلینهای مختلف و از دانشگاههای مختلف برگزار شد، دانشجویان فراگرفتند که چگونه که از بوم کسب و کار استفاده کنند و با برنامهریزی صحیح به سمت تجاریسازی ایده و ایجاد تجارت دانشبنیان گام بردارند.
سپس مدیرعامل شرکت دانشبنیان پرسیس ژن، دانشجویان را با نقش شتابدهندهها و مراکز رشد در توسعهی کسب و کار آشنا کرده و در خصوص حمایتهای شتابدهندهها از صاحبان ایده و همراه کردن آنان تا گرفتن نتیجهی مطلوب، مطالبی را بیان کرد.
در بخش بعدی برنامه روز پایانی که پنل انجمنهای دانشجویی بود، سحر تائبی مسئول کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، پیرامون اهداف تشکیل کمیته دانشجویی این ستاد و برنامههای لازم جهت پیشبرد دانش سلولهای بنیادی با دانشجویان سخن گفت.
وی همچنین در خصوص معیارهای شناسایی انجمنهای برتر فعال در حوزه علوم سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی نکاتی را یادآور شد و از نمایندگان انجمنهای حاضر دعوت کرد در «سومین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی»مشارکت فعال داشته باشند.
سپس نمایندگان برخی انجمنهای دانشگاههای حاضر شامل علوم پزشکی البرز، الزهرا، علوم پزشکی جندیشاپور اهواز، علوم پزشکی ایران، بوعلی سینا همدان، علوم پزشکی بوشهر، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شیراز، باهنر کرمان و مراغه، به تشریح برنامهها، اهداف و فعالیتهای انجمن خود پرداختند.
لازم به ذکر است، علاوه بر دانشگاههای مذکور، نمایندگان انجمنهای دانشگاه خوارزمی، علوم پزشکی مشهد، شهید بهشتی، صنعتی شریف، علوم پزشکی یزد، شاهد، تربیت مدرس و علوم پزشکی تبریز نیز در این گردهمایی دوروزه حاضر بودند.
در انتهای روز دوم مراسم اختتامیهی نخستین گردهمایی سفیران دانش سلولهای بنیادی، در محل برگزاری این رویداد (پارک فناوری پردیس معاونت علمی) با سخنرانی احسان عارفیان مدیر توسعه آموزش، پژوهش و منابع انسانی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، برگزار شد.
وی ضمن تشریح اهداف برگزاری این گردهمایی، از دانشجویان خواست تا سفیرانی فعال و با دانش برای علوم سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور باشند. عارفیان همچنین از شرکتکنندگان خواست نظرات، انتقادات و پیشنهاداتشان را برای بهبود برگزاری این برنامه در سالهای آتی ارائه دهند. در انتهای این مراسم به شرکت کنندگان گواهی اتمام دوره اعطا شد.
پایان پیام/29
Send to friends