امضای توافقنامه برگزاری کارسوقهای دانشآموزی بین ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، یکی از رسالتهای اصلی ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم گسترش و توسعه علوم و فناوریهای مرتبط با حوزه کاری خود در بین دانش آموزان و یا به عبارتی ترویج این علوم و فناوری در بین آیندهسازان کشور است. به همین منظور و با مذاکرات اولیه صورت گرفته با سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان توافقنامهای در خصوص همکاریهای دوجانبه جهت همکاری و مشارکت در انجام فعالیتهای آموزشی، ترویجی و پژوهشی مرتبط با علوم اپتیک، فوتونیک، لیزر و کوانتوم و برگزاری رویدادهای علمی مختلف بهویژه کارسوقهای علمی، پژوهشی در راستای شناسایی، پرورش و هدایت استعدادهای درخشان دانشآموزی با ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم تدوین شد.
در این جلسه به جامعه آماری 125 هزار دانشآموزی و هدف سازمان سمپاد در جهت هدایت آنها به سمت رشتههای اولویتدار کشور از راههای گوناگون و علیالخصوص برگزاری کارسوقهای مختلف بهمنظور خارج شدن از محیط صرف آموزش محور به سمت پژوهش محوری و اهمیت این کارسوقها برای سازمان اشاره شد.
در ادامه کارشناسان ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم به تواناییهای این ستاد در زمینه شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزی و ارتقا سطح علمی مدیران و دبیران این سازمان با برگزاری کارسوقها و سایر رویدادهای مختلف آموزشی، علمی و پژوهشی اشاره و آینده تعامل و همکاری این دو نهاد با یکدیگر را بسیار روشن پیشبینی کردند.
در ادامه برنامه، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تشکر از دست اندرکاران تدوین این تفاهمنامه گفت: کارسوقها در جهت تربیت و هدایت دانش آموزان برگزار میشود که منجر به تحقق شعار اصلی این سازمان یعنی "هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری" میشود.
وی اشاره کرد: وظیفه سمپاد در دو دوره شش ساله تربیتی این است که ۲۵ شایستگی را در دانش آموزان تقویت کند که یکی از ابزارهایمان برای این امر برگزاری فوق برنامه در سمپاد است و یکی از این شایستگیها، تقویت کار گروهی و شبکهسازی است. از آنجاکه پیدا نکردن نفرات شبیه به خود، یکی از دلایل مهاجرت بچهها و حتی بزرگسالان است، تقویت شایستگی کار گروهی و شبکهسازی میتواند مانع از مهاجرت در بین دانش آموزان سمپادی شود و در واقع دانش آموزان احساس میکنند نفرات شبیه به خود آنها در اطرافشان و برای انجام کار مشترک کم نیست و این شبکهسازی میتواند با امر مهاجرت مقابله کند.
یاوری در پایان به بیان تجربیات موفق در برگزاری دو دوره قبلی کارسوق لیزر و کوانتوم که در آن حدود سه هزار و 218 دانشآموز از 15 استان کشور شرکت کرده بودند پرداخت.
#15
Send to friends