21 آزمایشگاه بینالمللی تجهیزات خود را به اشتراک گذاشتند؛ دسترسی به 412 دستگاه تخصصی
توسعه علمی و فناورانه کشور در کنار توجه و نگاه ویژه به داراییهای دانشی و تخصصی داخلی، رصد، پایش و استفاده از ظرفیتهای جهانی را هم میطلبد. یکی از صنایعی که نیازمند بهرهمندی از دستاوردهای جهانی است تا بتواند در مسیر توسعه یافتگی حرکت کند، صنعت آزمایشگاهی است که این هدف با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری 7 کشور اتفاق افتاده است.
بر همین اساس و به همت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شبکه بینالمللی آزمایشگاهی ایجاد شد تا محلی شود برای تلاقی تجهیزات، دستگاهها، خدمات و ایدههای فناورانه در سطح بینالمللی. این شبکه در حال حاضر میزبان 21 آزمایشگاه و 412 تجهیز آزمایشگاهی است که از کشورهای مختلف به ثبت رسیدهاند.
طبق آمار موجود تاکنون ترکیه با 7 آزمایشگاه، ایران با 4 مجموعه آزمایشگاهی، پاکستان با 4 آزمایشگاه، هند با 2 گروه آزمایشگاهی، بنگلادش اندونزی، مالزی و موزامبیک هم هر کدام با 1 آزمایشگاه در این شبکه عضویت دارند. این کار در کنار به اشتراکگذاری تجهیزات آزمایشگاهی به ارتقای تبادلات و تجربیات فناورانه کارشناسان و فعالان صنعت آزمایشگاهی کشورهای عضو نیز میانجامد.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends