system
توان دانش‌بنیان‌ها به نیازهای صنعت دریایی پاسخ داد
توان دانش‌بنیان‌ها به نیازهای صنعت دریایی پاسخ داد

توان دانش‌بنیان‌ها به نیازهای صنعت دریایی پاسخ داد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 70066
توسعه صنعت دریایی در ایران از اهمیت بالایی برخوردار است. چون ایران کشوری است با مرزهای آبی زیاد. بنابراین همیشه به‌روز کردن و استفاده درست از این ظرفیت آبی خدادادی یکی از اولویت‌های اصلی کشور است. ظرفیت‌هایی که با توان دانش‌بنیان‌ها تقویت شده و نیازهایش را با اتکا به جوانان ایرانی تامین می‌کند.

از صنعت دریایی همیشه به عنوان یکی از صنایع بزرگ و راهبردی در کشورها یاد می‌شود. صنعتی که در حوزه نظامی و تجاری پرکاربرد است و توسعه آن یکی از اولویت‌های هر کشوری. ایران هم کشوری با مرزهای آبی طولانی است که چاره‌ای جز توسعه این صنعت ندارد. این کار هم از مسیر دانش‌بنیان‌ها می‌گذرد.

شركت دانش‌بنیان صنعتی دريايی ايران که روزهای ابتدایی فعالیتش را با هدف تعمير و ساخت انواع شناورهای دريايی آغاز کرده بود پس از انقلاب با توجه به بروز نیازهای روزافزون و تقاضای حاكم در بازار خليج فارس و دريای خزر به حوزه صنايع فراساحل ورود کرد. این شرکت در حال حاضر مجهز به جامع‌ترين و كامل‌ترين امكانات برای طراحی، مهندسی، ساخت، حمل و نصب انواع سازه‌ها و شناورها است.

این مجموعه دانش‌بنیان در بوشهر و مازندران فعالیت می‌کند و گواهی‌نامه‌های مختلف بین‌المللی هم دریافت کرده است.

به گفته محسن صمدی مروزنی این مجموعه خدماتی مانند مهندسی ساخت برای انواع كشتی‌ها، تاسيسات فـراساحلی نفت و گاز، بنـدرسازی و پروژه‌های زيربنايی را به کمک سيستم‌های مدرن سخت‌افزاری و نرم‌افزاری انجام می‌دهد.

وی همچنین بیان کرد: ساخت و نصب سكوهای ثابت دريايی استخراج و فرآورش نفت و گاز، نصب خطوط لوله، كابل زيردريايیی و احداث تاسيسات فرآورشی و پالايشگاهی و خطوط لوله نفت و گاز و تاسيسات پتروشيمی از جمله فعالیت‌های شرکت در حوزه فراساحل است.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه گفت: در حوزه خشکی و زیربنایی هم خدماتی مانند اسكله و بندرسازی، كارگاه‌های ساخت شناور و صنايع وابسته، پايانه‌های نفتی، پل‌های فولادی و بتنی، مجتمع‌های صنعتی، بازيابی زمين از دريا و لايروبی، آبگير برای پالايشگاه‌های گاز و پتروشيمی و نيروگاه‌ها و انواع سازه‌های بتنی در دريا و زير بستر دريا را ارائه می‌کنیم.

این فعال فناور افزود: فعاليت‌های گوناگون بخش كشتی‌سازی شامل ساخت سكوهای متحرك حفاری دريايی و همچنين ساخت و تعمير انواع شناورها از جمله کشتی‌های نفتكش، حمل كالا و ماهيگيری، يدك‌كش و لندينگ كرافت هم در مجموعه ما ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نصب هم توسط متخصصان توانمند ما خدماتی چون مدیریت و مهندسی حمل و نصب دریایی، حمل و نصب سازه‌هاي قابل نصب در نزديك ساحل، نصب و تعمير خط لوله و كابل‌گذاری زير دريايی، بالابردن و بلند كردن احجام سنگين در بندرگاه و بخشهای فراساحلی، بارگیری، مهاربندی و خدمات حمل‌ونقل دريايی، نصب را ارائه می‌کنند.

صمدی با اشاره به دیگر خدمات حوزه حمل و نصب، گفت: تعمير و نگهداری گوی شناور (PLEM/SPM )، انبار کردن کلیه ضایعات (Salvage ) در ساحل و فراساحل، عمليات کشش لوله از ساحل (Shore Pulling )، خدمات حفاری فراساحلی، تعمير، بازسازی و نگهداری سازه های فراساحلی، عمليات لايروبی و پاكسازی، نقشه‌برداری فراساحلی، خدمات بستر دريا، تامين تجهيزات و ناوگان دريايی و عمليات مهار و اجرای سيستم ايستايی بر روی شناورها و تجهيزات شناور روی آب از جمله این خدمات است.        

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
طرح‌های نوآورانه بومی به نیازهای فناورانه دریایی پاسخ می‌دهد
طرح‌های نوآورانه بومی به نیازهای فناورانه دریایی پاسخ می‌دهد
98/06/23 - 15:30
دانش‌بنیان‌ها به تامین نیازهای صنعت دریایی سرعت می‌دهند
دانش‌بنیان‌ها به تامین نیازهای صنعت دریایی سرعت می‌دهند
98/06/16 - 09:45
11 محور اصلی در تهیه نقشه راه فناوری دریایی کشور نهایی‌سازی شد
11 محور اصلی در تهیه نقشه راه فناوری دریایی کشور نهایی‌سازی شد
96/07/23 - 12:08
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: