system
ثبت سرعت با دوربین ایران‌ساخت ممکن شد
ثبت سرعت با دوربین ایران‌ساخت ممکن شد

ثبت سرعت با دوربین ایران‌ساخت ممکن شد


زمان مطالعه : 4 دقیقه
کد خبر : 47753
دوربین ثبت تخلف یا دوربین ترافیکی دوربین‌هایی هستند که ممکن است کنار جاده، بالای دکل و یا بر روی یک سه پایه که قابلیت جابه‌جایی دارد نصب شود تا به ‌اجرای قوانین کمک کند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

یک شرکت دانش‌بنیان به فناوری ساخت دوربین‌های ثبت تخلف، سامانه خودرویی پایش هوشمند تردد ناوگان و سامانه بی سیم تشخیص حضور خودرو دست پیدا کرده است و توانسته ایران را در این حوزه از کشورهای خارجی بی نیاز کند.

حمیدرضا پرویزیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «هوشمند نمایه افزار» درباره این محصول گفت: این محصول یک دوربین ثبت تخلف سرعت قابل نصب روی سه پایه و قابل استفاده به صورت پرتابل است که در حال حاضر بیش از 3 هزار دستگاه از انواع آن توسط شرکت «هوشمند نمایه افزار» به صورت کاملا بومی تولید و در اختیار پلیس راهور کشور قرار گرفته است.

این فعال فناور ادامه داد: سامانه ثبت تخلف سرعت لیزری پرتابل، با ترکیب سیستم اندازه‌گیری و سرعت سنجی لیزری و سیستم ثبت ویدیویی تخلفات سرعت به صورت یکپارچه، تخلفات سرعت را از فاصله 1300 متری ضبط و به صورت ویدیو مستند سازی می‌کند.

ویدیو مستند شده در صورت اعتراض راننده متخلف به عنوان سند تخلف، برای راننده در محل قابل نمایش است.

به گفته پرویزیان، تمامی بخش‌های این محصول منجمله سامانه لیزری تشخیص سرعت در فواصل دور توسط این شرکت طراحی، تولید و کالیبره می‌شود.

 سامانه خودرویی پایش هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «هوشمند نمایه افزار» همچنین درباره «سامانه خودرویی پایش هوشمند تردد ناوگان» که توسط این شرکت تولید شده است گفت: این سامانه به منظور کنترل و نظارت بر نحوه فعالیت ناوگان عمومی بین شهری، سامانه ای تحت عنوان نظارت و پایش هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای که به اختصار(سپهتن) نامیده می شود، به‌کار گرفته شده است.

وی ادامه داد: با نصب این سیستم بر روی ناوگان و بدون ضرورت توقف وسیله نقلیه در مقابل پاسگاه‌های ثبت ساعت، پلیس از تخلفات احتمالی راننده مطلع می‌شود.

 بدین ترتیب ضمن کاهش تخلفات حین سفر، می توان کنترل و نظارت بهتری بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی و رانندگان این بخش اعمال کرد.

به گفته پرویزیان، با نصب این سامانه بر روی ناوگان، اطلاعات مسیر سفر، تخلفات سرعت، میزان کارکرد رانندگان به صورت آنلاین و بدون نیاز به توقف در پلیس راه، برای واحد کنترل کننده قابل دسترسی بوده و اطلاعات مذکور در هنگام عبور وسیله نقلیه از مقابل پاسگاه به سامانه های موجود در پلیس راه انتقال یافته و تخلفات راننده و وسیله نقلیه قابل شمارش است.

وی افزود: این سامانه که در خودرو نصب می‌شود، ضمن دریافت کلیه اطلاعات ازECU  خودرو و استفاده از داده های GPS  و نیز دوربین مخصوص نصب شده در کابین راننده و همچنین قرائت کارت گواهینامه هوشمند، اطلاعات را در غالب‌های از پیش تعریف شده به سرور پلیس و سرور سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ارسال می‌کند.

این فعال فناور ادامه داد: با ارسال این اطلاعات، ضمن کنترل رفتار راننده مانند محاسبه ساعت رانندگی و کنترل سرعت و مسیر عبوری، فرآیند اختصاص سوخت سهمیه‌ای برای ناوگان دیزل کشور براساس پیمایش را نیز عملی کند.

وی همچنین گفت: با تولید این محصول برای 30 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است که اگر این شرکت با توان کامل بخواهد فعالیت داشته باشد زمینه برای اشتغال 30 نفر دیگر نیز وجود دارد.

به گفته پرویزیان, قیمت تمام شده این محصولات در مقایسه با نمونه مشابه خارجی آن حدود 60 درصد ارزان‌تر است.

 

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

 

پایان پیام/

 

اخبار مرتبط

 

*سنسورهای لرزش سنج القایی مورد مصرف در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تولید شد

*موفقيت پژوهشگران ایرانی در كاهش 50درصدی آمار تلفات ترافيكي

* طراحی ربات امدادرسان تونل‌های بین شهری توسط مخترع ایرانی

*ذخیره‌سازی داده‌های عظیم با تولید هولوگرافيك فراهم شد

*واقعیت مجازی به خدمت معماری در آمد

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: