system
ستاری: شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در حوزه علوم و تحقیقات دامی ضروری است
ستاری: شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در حوزه علوم و تحقیقات دامی ضروری است

ستاری: شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در حوزه علوم و تحقیقات دامی ضروری است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 68352
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از موسسه تحقیقات دامی کشور با اشاره به ضرورت شکل گیری زیست بوم فناوری و نوآوری در این موسسه، گفت: حوزه دام یک حوزه اقتصادی و ثروت آفرین است.
 
 
 
 
 
 
سورنا ستاری صبح امروز با حضور در موسسه تحقیقات دامی کشور از اقدامات هسته‌های فناور و فعالیت‌های دانش‌بنیانی این موسسه بازدید کرد. پس از آن در جمع مدیران این موسسه حاضر شد.
 
 
ستاری خطاب به مدیران موسسه گفت: این موسسه باید دنبال ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری در مجموعه خود باشد. ایده های نوآور جوانان به فعالیت شما رونق می‌دهد و باید با کمک این ایده ها به تجاری سازی محصولات هسته‌های فناور کمک کنید.
 
به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، موسسه باید در وهله نخست بر محیط اطراف خود تاثیرگذار باشد. چرا که پیشرفت امری درون زا است. تا زمانی که موسسه بر روی منطقه خود تاثیر نگذارد نمی تواند در رشد کشور موثر باشد.
 
وی معتقد است که موسسه باید زیست بومی باشد که از جوانان و ایده های آنها محافظت کند. آنها هزینه‌های لازم برای تولید محصول ندارند و راه تجاری سازی آن را نمی دانند. این زیست بوم باید حامی آنها تا مرحله تجاری سازی باشد.
 
 
رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان ادامه داد: این موسسه باید عدد قابل توجهی از درآمد خود را از محل فروش فناوری، قرارداد با صنعت و فروش شرکت ها تامین‌ شود. این کار اقدامات موسسه را موثرتر می کند.
 
 
ستاری همچنین گفت: موسسه تحقیقات دامی باید پذیرای جوانان و ایده های آنها باشد و پس از رشد و بلوغ این شرکت ها درصدی از سود آنها را برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی خود بردارد.
 
رییس بنیاد ملی نخبگان معتقد است که محصول حاصل پول دولتی نیست و باید از سرمایه بخش خصوصی برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی استفاده کنیم.
 
ستاری افزود: حوزه دام‌ حوزه ای اقتصادی و ثروت زا است که اگر ایده های خلاق هم به آن ورود کند سود اقتصادی زیادی نصیب کشور می شود.
 
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر آمادگی معاونت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه دامی، بیان کرد: ما برای توسعه اقتصادی و علمی حوزه دام آمادگی داریم و از شرکت های این حوزه حمایت مالی می کنیم.
 
ستاری همچنین گفت: باید موسسه فضایی باشد که جوانان با ایده و بدون سرمایه وارد شوند و پس از تولید و تجاری سازی محصول خود به عنوان یک سرمایه دار از مجموعه جدا شوند.
 
 
وی همچنین بیان کرد: موسسه تحقیقات علوم دامی برای توسعه زیرساخت های تحقیقاتی خود روی کمک های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حساب کند. معاونت علمی با جدیت موضوعات مرتبط با امنیت غذایی و توسعه غذای دام و طیور را پیگیری می کند. پروژه های مختلفی هم در معاونت برای تحقق آن تعریف شده است.
 
بر اساس این گزارش، موسسه تحقیقات دامی کشور با طرح و اجرای برنامه‌های گسترده دامپروری حل مشکلات این حوزه و تامین نیاز روز افزون فرآورده‌های دامی را بر عهده دارد. این موسسه با بهره گیری ازنیروی توانمند و متخصص در مسیر رفع مشکلات و انجام پژوهش‌های علمی قرار گرفته است.
بخش‌های پژوهشی، آزمایشگاه‌ها، ایستگاه‌های تحقیقاتی، مرکز رشد، فناوری و ترویج در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. 
ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور، بیوتکنولوژی و فرآوری تولیدات دامی برخی از حوزه‌های فعالیت آن است.
 
پایان پیام/۲۳
نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: