مدیر دبیرخانه تولید بار اول معاونت علمی خبر داد
کاهش هزینه ۳۰ تا ۶۰ درصدی بومیسازی اقلام راهبردی در قانون «تولید بار اول»
سازوکار «تولید بار اول» رهیافت مهمی در زمینه بومیسازی تجهیزات و فرایندهای گلوگاهی در صنایع است که مضاف بر ایجاد بازاری تضمینشده برای دانشبنیانها، همکاری بین بخش صنعتی و این شرکتها را تسهیل کرده است؛ در مسیر دانشبنیانها «تولید بار اول» قانونی راهگشا و مترقی محسوب میشود؛ اهمیت این طرح در پیدا کردن جامعه هدف و ایجاد بازار را میتوان از این جهت سنجید که به کمک این قانون تا به امروز 23 قرارداد به ارزش 20 میلیون دلار به نتیجه رسیده است.
تمدید فراخوان جامع «کلانطرحهای توسعه فناوری» در حوزه زیستفناوری
فراخوان جامع «کلانطرحهای توسعه فناوری» در حوزه زیستفناوری به همت ستاد توسعه زیست فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی تمدید شد.
دستاورد|تولید پلیلاکتیک اسید مورد نیاز صنایع غذایی به همت یک شرکت دانشبنیان
متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به بومیسازی پلیلاکتیک اسید شدند که در صنایع غذایی به عنوان تنظیمکننده pH و نگه دارنده استفاده میشود.
برگزاری نشست افتتاحیه «فنتز» حوزه مواد و صنایع معدنی
نشست افتتاحیه فن تز (فراخوان حمایت از تجاری سازی پایاننامهها) در حیطه مواد و صنایع معدنی و حمایت از ایدهها و طرحهای فناورانه این حوزه به همت کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با همکاری ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته روز سه شنبه در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود.
برگزاری هماندیشی صنعت ماشینسازی و تجهیزات صنعتی با موضوع صادرات
نشست "هماندیشی صنعت ماشینسازی و تجهیزات صنعتی" با تمرکز بر صادرات محصولات تولیدی به خارج از کشور با حضور دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان صنعت ماشین سازی و تجهیزات صنعتی پیشرفته و مسئولان فدراسیون صنایع ماشین سازی و تجهیزات ایران و انجمنها و تشکلهای مرتبط در محل ستاد برگزار شد.
باشگاه برگزیدگان المپیادهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی راهاندازی شد
باشگاه برگزیدگان المپیادهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی (برناسل) به همت ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی راهاندازی شد.
دستاورد| مصرف بهینه انرژی در تابستان و زمستان با شیشههای نانویی ایرانساخت
متخصصان گروه صنعتی شیشه کاوه موفق به تولید شیشههای کمگسیل شدهاند که مصرف انرژی را در هر فصلی به صورت بهینه مدیریت میکند.
«ایران هوشمند و متصل» در هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده»
هفتمین رویداد کاشتن برای آینده با موضوع«ایران هوشمند و متصل» بـا همکاری مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات 15 اسفندماه 1402 همراه با برگزاری آیین درختکاری در محل سالن آمفیتئاتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار میشود.
در قالب فراخوان بنیاد ملی علم ایران
مرکز «هدایت و راهبری برنامه جامع تابآوری شهری» راهاندازی میشود
بنیاد ملی علم ایران (INSF) از مراکز تحقیقاتی معتبر و اساتید شاخص کشور دعوت کرده تا پیشنهاده خود را برای ایجاد «مرکز هدایت و راهبری برنامه جامع تابآوری شهری (مهرتاب)» با مأموریت اصلی جلب مشارکت ذینفعان و با تأکید بر یکپارچهسازی در راستای ارزیابی و بهبود تابآوری شهرهای کشور ارائه کنند.
دستاورد| بومیسازی ماده اولیه تولید شیرخشک در کشور
به همت واحد تحقیق و توسعه صنایع شیر پگاه، دو ماده اولیه تولید شیرخشک برای اولین بار در کشور با یک پنجم قیمت نمونه خارجی بومیسازی شد.