system
فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی
فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران  و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی

فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی


زمان مطالعه : 5 دقیقه
کد خبر : 98901
بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (IIASA) در فراخوانی مشترک از پژوهشگران واجد شرایط برای انجام دوره پسادکتری در زمینه‌های محیط زیست، انرژی، بوم‌شناسی، منابع طبیعی، جمعیت‌شناسی و روش‌ تحقیق در حوزه تحلیل سیستم‌ها حمایت می‌کنند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری دراین فراخوان حداکثر از سه پژوهشگر پسادکتری که به طور مشترک مورد تأیید بنیاد و IIASA  قرار گرفته باشند، حمایت خواهد شد.

حوزه‌های اولویت‌دار

محیط زیست، انرژی، بوم‌شناسی، منابع طبیعی، جمعیت‌شناسی و روش‌ تحقیق در حوزه تحلیل سیستم‌ها

واجدین شرایط

حداکثر مدت هر دوره پسادکتری ۱۲ ماه است که در صورت توافق بنیاد ملی علم ایران و IIASA، می‌تواند برای ۱۲ ماه دیگر تمدید شود. به طور کلی، پژوهشگر پسادکتری باید زمان خود را به طور مساوی میان ایران و مؤسسه یاسا تقسیم کند. هر دوره پسادکتری باید یک سرپرست در ایران و حداقل یک سرپرست در مؤسسه یاسا داشته باشد و از پژوهشگر انتظار می رود که تعاملی مستمر با استاد سرپرست در ایران و یاسا داشته باشد.

در این راستا برگزاری یک جلسه مجازی میان پژوهشگر، سرپرست ایرانی و سرپرست مؤسسه یاسا با هدف طراحی مشترک طرح پژوهشی الزامی است.

زمان دقیق فعالیت پژوهشگر در ایران و مؤسسه یاسا باید به تأیید سرپرست های دوره رسیده و زمان حضور در IIASA  نباید از نصف مدت دوره پسادکتری تجاوز کند. حفظ و تسهیل ارتباط میان سرپرست ایران و یاسا توسط پژوهشگر پسادکتری بسیار حائز اهمیت بوده و در این راستا پژوهشگر باید به طور منظم جلسات مشترکی را با حضور سرپرست های دوره برگزار کند. 

این حمایت به اتباع ایرانی که مدرک دکتری خود را از دانشگاه‌ها یا مؤسسات تحقیقاتی ایران دریافت کرده‌، از توانمندی بالای پژوهشی برخوردار بوده و در ابتدای دوران حرفه‌ای پژوهشی هستند، ارائه می‌شود. حداکثر زمان سپری شده از زمان فارغ التحصیلی متقاضی در مقطع دکتری تا زمان ارسال پروپوزال در این فراخوان پنج سال می‌باشد. همچنین،  اعضا هیئت‌علمی یا افرادی که در فرایند جذب هیئت‌علمی قرار دارند واجد شرایط شرکت در این فراخوان نمی‌باشند. به متقاضیان اکیداً توصیه می شود جهت آگاهی از جزئیات دقیق شرایط و ضوابط پژوهشگران و دوره پسادکتری به لینک زیر مراجعه کنند:

https://insf.org/en/page/235/postdoctoral-projects

در زمان اجرای دوره، پژوهشگر باید پیش از اتمام بازه شش‌ماهه گزارش پیشرفتی از فعالیت خود ارائه دهد که مبنای ارزیابی عملکرد وی خواهد بود. در صورت عدم تأیید این گزارش، بنیاد ملی علم و IIASA مجاز به اختتام دوره پسادکتری می‌باشند. در صورت نیاز به تمدید، درخواست تمدید دوره باید قبل از پایان بازه ۱۲ ماهه توسط پژوهشگر ارسال شود. ارزیابی نهایی هر دوره پسادکتری، در پایان هر دوره و به صورت مشترک توسط بنیاد ملی علم ایران و IIASA انجام خواهد شد.

 پروپوزال‌های ارسالی باید مرتبط با اهداف پژوهشی حداقل یکی از فعالیت‌های پژوهشی مؤسسه IIASA باشد. متقضیان باید پیش از هر اقدامی برنامه‌های پژوهشی مؤسسه (IIASA Program)  را بررسی کرده و گروه پژوهشی مورد نظر خود را شناسایی کنند.

برای یافتن برنامه مرتبط با حوزه تخصصی خود به لینک https://previous.iiasa.ac.at/web/home/research/researchPrograms/Research-Programs.en.html مراجعه کنند.

هر متقاضی باید یک عضو هیئت‌علمی در ایران و حداقل یک عضو هیئت‌علمی در مؤسسه یاسا را شناسایی کند که مسئولیت سرپرستی دوره پسادکتری را بر عهده می گیرند. به متقاضیان اکیدا توصیه می‌شود پیش از ارسال پروپوزال، ابتدا فرم پروپوزال را مطالعه کرده، چارچوب پروپوزال خود را بر اساس این فرم مشخص نموده و با این اطلاعات با استاد مورد نظر خود در مؤسسه یاسا  مکاتبه کنند.

این امر بسیار مهم بوده و علاوه بر حصول اطمینان از ارتباط پروپوزال متقاضی با فعالیت‌های یاسا، منجر به تدوین برنامه پژوهشی واقع‌بینانه‌تری می‌شود.

به متقاضیان توصیه می‌شود پیش از ارسال پروپوزال از طریق لینک زیر با مسئول برنامه پژوهشی مورد نظر خود در مؤسسه یاسا تماس بگیرند.

https://previous.iiasa.ac.at/web/home/education/postdoctoralProgram/Apply/Post_Doc_Program_Representatives.en.html

متقاضیان مد نظر داشته باشند که مؤسسه  IIASA به‌هیچ‌عنوان پژوهش‌های آزمایشگاهی انجام نداده و هیچ‌گونه تسهیلات آزمایشگاهی در اختیار ندارد. لطفاً پیش از ارسال پروپوزال به دقت دستورالعمل‌های پسادکتری مؤسسه یاسا را مطالعه نمایید.

https://iiasa.ac.at/capacity-development/postdoctoral-fellowships/guidelines-for-postdoctoral-fellowship-engagements

تمامی مدارک ارسالی باید توسط متقاضی باید به زبان انگلیسی تهیه شده و شامل موارد زیر باشد:

فرم پروپوزال  و برنامه زمانی (شامل جداول/نمودار و منابع و شیوه مدیریت مالکیت فکری نتایج احتمالی پژوهش)

رزومه متقاضی (حداکثر ۴ صفحه)

توصیه‌نامه (ترجیحاً یکی از طرف استاد راهنمای دوره‌ دکتری متقاضی)

دو نامه‌ یا ایمیل تأیید همکاری از سوی  سرپرست‌های ایران و IIASA

کلیه مدارک فوق باید هم برای IIASA و هم برای INSF ارسال شود. ارسال پروپوزال برای INSF از طریق سامانه مدیریت پژوهش و فناوری (www.rtms.insf.org انجام می شود.

فایل‌های پیوست

فرم پروپوزال پسادکتری یاسا

تاریخ فراخوان

مهلت ارسال پروپوزال تا تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۳ است و نتایج فراخوان تا پایان آبان ۱۴۰۳ اعلام خواهد شد.

میزان حمایت

حمایت ارائه‌شده برای هر دوره پسادکتری از سوی بنیاد علم شامل موارد زیر می‌شود:

حقوق پسادکتری برای مدت ۱۲ ماه بر اساس ضوابط بنیاد ملی علم ایران

هزینه بلیط هواپیمای کلاس اکونومی (تهران به وین و وین به تهران)

هزینه زندگی در اتریش برای مدت شش ماه

هزینه سفر کوتاه (حداکثر شش روز) به اتریش (برای سرپرست ایرانی)

شیوه ثبت نام و ارسال درخواست

پژوهشگران گرامی جهت ثبت‌نام می‌توانند به سامانه کایپر  به نشانی rtms.insf.org مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام کنند. درصورتی‌که در این سامانه پروفایل مشخصات فردی ندارید ابتدا ثبت‌نام نموده و سپس به‌وسیله نام کاربری (Email) رمز عبور اعطا شده وارد سامانه شوید. پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید می‌توانید از کارتابل یاسا اقدام به ارسال طرح کنند. 

مسئول پاسخگویی

اطلاعات تماس  INSF: پژوهشگران محترم پس از مطالعه توضیحات فراخوان و آیین‌نامه‌های مربوطه در پورتال بنیاد علم، در صورت داشتن هر گونه ابهام یا سؤال در خصوص فرایند ارسال طرح، شرایط و محتوای علمی فراخوان می‌توانند از پروفایل خود در سامانه کایپر اقدام به ارسال تیکت برای خانم دکتر سمیه مرادحاصلی (خوشه‌های تخصصی) نموده یا به آدرس moradhaseli.s@insf.org  ایمیل ارسال کنند.

اطلاعات تماس مؤسسه  IIASAلینک فراخوان و اطلاعات مورد نیاز در سایت یاسا:

https://iiasa.ac.at/opportunities/insf-postdoc

همچنین لطفاً با نماینده برنامه‌ مربوطه تماس حاصل فرمایید تا ضمن حصول اطمینان از وجود علاقه‌ی مشترک به موضوع  پژوهش خود، مناسب‌ترین گروه پژوهشی در مؤسسه یاسا را برای پروپوزال خود شناسایی کنند:

https://previous.iiasa.ac.at/web/home/education/postdoctoralProgram/Apply/Post_Doc_Program_Representatives.en.html

#20

 

 

فراخوان حمایت مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد تحقیقات آلمان از طرح های پژوهشی
فراخوان حمایت مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد تحقیقات آلمان از طرح های پژوهشی
03/05/27 - 09:35
سلسه وبینارهای «توسعه نگرش تحلیل سیستمی» با سخنرانی متخصصان «مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی»
سلسه وبینارهای «توسعه نگرش تحلیل سیستمی» با سخنرانی متخصصان «مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی»
03/04/27 - 14:31
فراخوان بین‌المللی «یاسا» برای برنامه تابستانه دانشمندان جوان
فراخوان بین‌المللی «یاسا» برای برنامه تابستانه دانشمندان جوان
02/08/13 - 08:49
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: