system
کارگاه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی برگزار می‌شود
کارگاه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی برگزار می‌شود
آشنایی با کاربردها و دامنه‌های تاثیر هوش مصنوعی

کارگاه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی برگزار می‌شود


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 97088
با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و در راستای افزایش آگاهی و تخصص نیروی انسانی، کارگاه هوش مصنوعی با هدف آشنایی با کاربردها، ابزارها و دامنه‌های تاثیر هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با توجه به توسعه روزافزون و توسعه ابزارهای پرکاربرد هوش مصنوعی، ارتقای آگاهی نیروی انسانی و افزایش دانش و آموخته‌های دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران، ضروری است. معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با توجه به اهمیت این حوزه، حمایت از توسعه هوش مصنوعی، توسعه زیرساخت‌های این حوزه، تربیت نیروی انسانی متخصص و ترویج و فرهنگ‌سازی این فناوری را در دستور کار قرار داده است.

با هدف آشنایی با کاربردها، ابزارها و زمینه‌های اثربخش هوش مصنوعی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از هوش مصنوعی و با هدف ارتقای آگاهی دانشجویان و افزایش توانمندی کارشناسان آزمایشگاهی کارگاه هوش مصنوعی توسط پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم پزشکی، اردیبهشت ماه جاری برگزار می‌شود.

هوش مصنوعی به عنوان یکی از پررونق‌ترین زمینه‌های فناوری در دنیای امروز، تاثیر بسزایی در در تمامی حوزه‌ها به ویژه حوزه پژوهش دارد. این فناوری پویا و نوآورانه به کارشناسان امکان می‌دهد تا روش‌هایی نوین برای انجام تحقیقات را به کار بگیرند.

با توجه به این‌که اصولاً مجلات دارای ابزارهایی هستند که قادر به تشخیص ایجاد محتوا توسط هوش مصنوعی هستند، رعایت اصول جهت نوشتن مقاله با هوش مصنوعی، اهمیت پیدا می‌کند. استفاده از هوش مصنوعی ملاحظات مختلفی دارد بر همین اساس، پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی ابن سینا کارگاه هوش مصنوعی را اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌کند.

از مهم‌ترین سرفصل‌های این کارگاه که به سه بخش هوش مصنوعی و حوزه‌های اثرپذیر، هوش مصنوعی در پژوهش و معرفی و استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش با تمرکز بر Chat GPT تقسیم می‌شود می‌توان به معرفی هوش مصنوعی، تاریخچه توسعه هوش مصنوعی، حوزه‌های کاربردی هوش مصنوعی، آشنایی با داده‌های پژوهشی، معرفی حوزه‌های اثرگذار هوش مصنوعی در پژوهش، معرفی ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در پژوهش، آشنایی با ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، معرفی مدل‌های زبانی بزرگ، معرفی Chat Gpt، نحوه نصب و کار کردن با Chat Gpt، آشنایی با انواع promptها و استفاده از Chat Gpt در پژوهش اشاره کرد.

گفتنی است، علاقمندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیش‌تر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به سایت https://www.avicenna.ac.ir/ مراجعه و یا با شماره‌های 02122432020 داخلی 459 و 22431945 تماس حاصل کنند و یا از طریق واتساپ با شماره 09032426859 با این مجموعه در ارتباط باشند. 

مجموعه آزمایشگاه‌های مرکزی تحقیقات پژوهشگاه ابن سینا با هدف کمک به انجام و پیشبرد طرح‌های پژوهشی محققان، ارائه خدمات به دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده است.

#24

بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: