طی تفاهمنامهای میان معاونت علمی و وزارت ورزش رقم خورد؛
احداث مراکز نوآوری و شتابدهی در حوزه ورزش
تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و وزارت ورزش برای ایجاد و راهاندازی مراکز نوآوری و شتابدهی ورزش امروز 20 اسفندماه در آئین افتتاحیه مرکز نوآوری همتا و در محل پژوهشکده علوم و فناوری انرژی امضا شد.
افشین در افتتاحیه مرکز نوآوری همتا مطرح کرد:
ظرفیت 20 میلیارد دلاری هوش مصنوعی در صنعت ورزش کشور
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور گفت: خوشبختانه در حوزه کاربرد هوش مصنوعی چندان عقب نیستیم و میتوانیم خودمان را به ردههای بالای دنیا برسانیم. پیش بینی میشود تا سال ۲۰۳۰ بحث هوش مصنوعی در صنعت ورزش کشور، ارزشی معادل ۲۰ میلیارد دلار داشته باشد و تقریبا تمام رشتههای ورزشی و قهرمانی از علوم داده و هوشمصنوعی در آیندههای نزدیک استفاده کنند.
دانشبنیان| ارتقای کیفیت و بهرهوری گندم با روش نوآورانه
متخصصان شرکتی دانشبنیان، با استفاده از روشهای نوآورانه بهنژادی، تولید گندم با پایداری و کیفیت بالاتر ضمن افزایش بهرهوری زمینهای کشاورزی را ممکن کردند.
با حمایت توسعه علوم و فناوریهای شناختی کلید خورد؛
طراحی سیستم واسط مغز-رایانه ترکیبی با دقت ۹۰درصد
با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، پژوهشگران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و موسسه آموزش عالی شناختی موفق به طراحی سیستم واسط مغز-رایانه ترکیبی شدند که با دقت ۹۰درصد، امکان کنترل دستگاههای هوشمند را برای افراد دارای معلولیت فراهم میکند.
در راستای حمایت از پژوهشهای عمیق شرکتهای دانشبنیان صورت میگیرد
استفاده از فناوری چاپ سهبعدی برای طراحی باتریهای حالت جامد
بنیاد ملی علم ایران در راستای حمایت از توسعه پژوهشهای عمیق شرکتهای دانشبنیان، فراخوان طراحی مفهومی و ساخت نمونه اولیه باتریهای حالت جامد به کمک چاپگرهای ۳بعدی را اعلام کرد.
در جریان مسابقه قهرمانی برنامهسازی غرب آسیا رقم خورد:
رقابت 62 تیم برتر از ایران، هند، بنگلادش و پاکستان
مسابقه قهرمانی برنامهسازی منطقه غرب آسیا، ۱۸ اسفند ماه با حمایت معاونت علمی و به همت دانشگاه شریف به طور همزمان در چهار سایت تهران، داکا (بنگلادش)، ماتورا (هند) و توپی (پاکستان) و با حضور ۶۲ تیم برتر منطقه غرب آسیا برگزار شد که طی آن، تیم BALLMER PEAK از دانشگاه صنعتی شریف رتبه اول را از آن خود کرد و تیم SENSODYNE از دانشگاه تهران هم با کسب رتبه پنجم جواز حضور در مسابقه جهانی ۲۰۲۵ را به دست آورد.
دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی تاکید کرد؛
حمایت از توسعه بینالمللی تولیدات قرآنی
مهدی شریفی، توسعه تفسیر عقلی و اجتهادی قرآن را بهعنوان برتری راهبردی محتوایی برای ایران نام برد و بر ضرورت حمایت از صادرات محصولات تفسیرمحور تاکید کرد.
در نشست خبری نمایشگاه «ایرانهلث 1404» مطرح شد؛
نمایش اقتدار فناورانه ایران در حوزه سلامت
در نشست خبری نمایشگاه «ایرانهلث 1404»، یارانه حمایتی و تسهیلات لیزینگ خرید تجهیزات ایرانساخت، سیاستهای توسعه بازارهای داخلی و بینالمللی شرکتهای دانشبنیان و بخشهای این دوره از نمایشگاه، اعلام شد.