انیمیشنهای ایرانی، نقشآفرین در بازارهای بینالمللی
شرکتی خلاق، با تولید انیمیشنهای باکیفیت، ۹۰درصد محصولات خود را به بازارهای جهانی از جمله روسیه، هند، آمریکا و… صادر میکند و با پروژههای موفق خود، ارزآوری قابل توجهی برای کشور ایجاد کرده است.
افشین تاکید کرد:
اثرگذاری هوش مصنوعی در «نظام ملی ارجاع هوشمند خدمات سلامت» با حرکتی گام به گام و تدریجی
معاون علمی رئیس جمهور در نشستی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در اجرای «نظام ملی ارجاع هوشمند خدمات سلامت» ناچاریم از پیچیدگی کار بکاهیم و پیشنهاد ما این است که برنامه (Plan) را جامع ببینیم ولی در اجرا، گام به گام حرکت کنیم و سال به سال خدمات را وارد شبکه کنیم. این رویکردی است که ما در تمام حوزهها داریم چراکه بر این باوریم انجام نمونهای موفق، به تکثیر آن در دیگر بخشها خواهد انجامید.
محمودی لموکی خبر داد؛
حل مسائل حقوقی شرکتهای دانشبنیان به کمک «نهاد داوری»
معاون حقوقی و پارلمانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به نقش آفرینی معاونت علمی در حل مشکلات حقوقی و تقنینی فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری به تعامل سازنده با مجلس شورای اسلامی برای تسهیل مسائل قانونی و کمک به ایجاد نهادهای داوری برای حل مسائل تخصصی حقوقی شرکتهای دانشبنیان در سال جاری خبر داد.
10 روز تا پایان ثبت نام دانشبنیانها برای حضور در ایران اکسپو ۲۰۲۵
ثبتنام شرکتهای دانشبنیان برای حضور در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران، با عنوان IRAN EXPO 2025 در ایستگاه پایانی است.
صفرقلی مطرح کرد:
توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش محصولات گلخانهای و شیلاتی
مدیر برنامه ملی توسعه شهرکهای گلخانهای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری، با مروری بر اهداف، رویکردها و دستاوردهای سال 1403، به تشریح برنامهها و چشماندازهای سال پیش رو پرداخت.
دانشبنیان| درمان مشکلات پوستی به دست میکروبهای مفید
مدیرعامل شرکتی دانشبنیان از تولید «کرم بهبوددهنده و آبرسان پوست» خبر داد که بهعنوان جایگزینی مؤثر برای ترکیبات کورتوندار عمل میکند. این محصول با بهرهگیری از میکروبهای مفید (پروبیوتیکها)، به تسهیل فرآیند بهبود مشکلات پوستی کمک میکند.
رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی از کارنامه این سازمان در سال گذشته خبر داد:
ارتقای همکاریهای علمی و فناورانه فراتر از مرزهای ایران
حسین روزبه گفت: شرکت در کمیسیونهای مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و مالزی، فیلیپین، آذربایجان، ازبکستان، قزاقستان، بلغارستان، ساحل عاج، نیجریه، نیجر، ونزوئلا و راهبری و پیگیری برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران با کشور اتیوپی از اقدامات ما در سال گذشته است که زمینه و بستر لازم برای ارتقای همکاریهای فناورانه در قالب کمیسیونهای مشترک را رقم زد.
مروری بر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری در سالی که گذشت؛
از ایجاد و راه اندازی حداقل 50 مرکز نوآوری تا حمایت از 5 کارخانه نوآوری
مدیرکل دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری حمایت از ایجاد و راه اندازی حداقل 50 مرکز نوآوری و توسعه زیرساخت پارکهای علم و فناوری در سطح کشور با اعتبار حدود 600 میلیارد تومان را از اقدامات این دفتر در سال گذشته خواند و گفت: حمایت از 5 کارخانه نوآوری در گیلان، یزد، کرمانشاه، زاهدان و پویانمایی سمنان با اعتبار حدود 45 میلیارد تومان از دیگر دستاوردهای ما بوده است.
«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه
شرکتی دانشبنیان با هدف توسعه کشاورزی هوشمند و پایدار، پلتفرم «اگرویار» را راهاندازی کرده است.