«ایران» اسلامی سوار بر قطار توسعه هوش مصنوعی/ روایت ایران از توسعه هوش مصنوعی
هوش مصنوعی در حال تغییر قواعد حوزههای گوناگون است و کاربردهای این حوزه به طور فزاینده افزایش مییابد. ایران هم در مسیر توسعه این فناوری قرار گرفته و معاونت علمی با ارائه حمایتهای مالی و ساخت زیرساختهای لازم، مسیر حرکت در عرصه جهانی هوش مصنوعی را هموار میکند.
با همکاری ویژه معاونت علمی و بانک ملت صورت گرفت؛
تسهیل فرآیند ارائه تسهیلات تبصره ۱۸ به شرکتهای دانشبنیان
بر اساس توافقات صورتگرفته میان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و بانک ملت به عنوان بانک عامل ارائهدهنده تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲، مساعدت حداکثری برای ارائه این تسهیلات از محل منابع استانی و ملی به شرکتهای دانشبنیان متقاضی صورت خواهد گرفت.
کاهش اختلالات شبکه برق با پوششهای نانویی
شرکت منیران نیرو صنعت پوششهای نانویی موسوم به RTV تولید و به بازار عرضه کردهاست که به پایداری شبکه برق کمک شایانی کرده است. پوششهای RTV به دلیل کیفیت بالای محصول، وزن سبک، مقاومت حجمی/سطحی بهتر، مقاومت حرارتی و پایداری شیمیایی بالا، جریان نشتی کم و آبگریزی فوقالعاده برای بهبود عملکرد مقرهها به کار گرفته میشوند. این پوششها با فرمولبندی جدید و به روز راهحلی موثر و رضایت بخش برای رفع مشکلات ناشی از آلودگی ایزولاتورها در دراز مدت هستند.
در قالب یک طرح تولید بار اول رقم خورد:
بومیسازی کامل طراحی و تولید مبدلهای حرارتی کلدباکس
یک شرکت دانشبنیان در قالب یک طرح تولید بار اول موفق به بومیسازی پیچیدهترین کلدباکسهای صنایع گاز و پتروشیمی و پالایشگاهی شده است که از کاربردهای مهم این تجهیز میتوان به واحدهای NGL، LNG، بازیابی اتان در پالایشگاههای گاز، واحدهای اتیلن و آمونیاک در پتروشیمی ها و واحدهای ASU و ... در یوتیلیتیها، صنایع فولادی و معدنی اشاره کرد.
فرصتی ویژه برای شرکتهای دانشبنیان و فناور فعال در حوزه صادرات
پذیرش شرکتهای صادراتی دانشبنیان و فناور در منطقه نوآوری ایران
فراخوان پذیرش شرکتهای صادراتی دانشبنیان و فناور در منطقه نوآوری ایران منتشر شد. بهره مندی از ظرفیتهای بین المللی منطقه نوآوری ایران، معافیت مالیاتی، حمایت برای حضور در مناقصات، امکان استفاده از مزایای صندوق توسعه فناوریهای نوین از مزایای استقرار در منطقه بینالمللی نوآوری ایران است.
در نشستهای تخصصی ایران پتروکم بررسی شد؛
تبیین نقش شرکتهای دانشبنیان در توسعه صنایع و حمایتهای معاونت علمی
نشستهای تخصصی و همانئیشی با محوریت نقش شرکتهای دانشبنیان در توسعه نواورانه صنعت پتروشیمی، تبیین حمایتهای معاونت علمی و ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان، با حضور معاون علمی رییس جمهور و مدیران معاونت در دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم برگزار شد.
با حمایت دفتر توسعه زیر ساختهای زیست بوم نوآوری
سومین دوره طرح کیمیاپلاس در حال برگزاری است
با حمایت دفتر توسعه زیر ساختهای زیست بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، سومین دوره طرح کیمیاپلاس با عنوان پرورش کارشناس توسعه اکوسیستم با رویکرد ارزشگذاری از ١۵ دی آغاز شد.
از دانشگاه تا صنعت؛
دستاورد| کاهش هزینه و افزایش سرعت هوشمصنوعی در اینترنت اشیا
محققان دانشگاه تهران با توسعه نرمافزاری نوین، امکان طراحی سریع و کمهزینه تراشههای سفارشی برای دستگاههای اینترنت اشیا را فراهم کردهاند. این فناوری، علاوه بر کاهش مصرف انرژی، سرعت پردازش مدلهای هوش مصنوعی را نیز افزایش میدهد.
افشین مطرح کرد:
«مدیریت مصرف» و «ارتقای بهرهوری»، دو راهکار حل معضل ناترازی انرژی است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، عنوان کرد: نگرش تولید محور برای جبران نیاز کشور، کارآمد نیست و باید سوی نگاه در مدیریت انرژی و حل مسأله ناترازی، معطوف به مدیریت و بهینهسازی مصرف و راهکارهای اثربخش برای افزای بهرهوری باشد.