نخستین فراخوان فناوریهای ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین (روش های مبتنی بر هوش مصنوعی، بینایی ماشین، پردازش تصویر، بسته بندی هوشمند، اتوماسیون)، کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی (جایگزین های زیستی جدید به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی، پلتفرم های آموزشی، ترویجی و آگاهی بخشی)، شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی (روش های نوین برای ردیابی، نظارت و آگاهی بخشی)، کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان (هوش مصنوعی، پردازش تصویر، سیستمهای حرارتی و نوری، کاربرد اشعه (ایکس،گاما و فرابنفش) محورهای این فراخوان را تشکیل میدهند.
محصول/ موضوع ارائه شده در فراخوان باید به بلوغ فناوری رسیده و در مرحله تجاری سازی باشد (TRLو MRL)، دارای فناوری و نوآوری ویژه باشد و از قابلیت ایجاد جریان اقتصاد دانش بنیان (وجود بازار، سفارش و بازار صادراتی، صرفه جویی ارزی و ...) و ارجحیت در ایجاد کنسرسیوم یا همکاری های تجاری ملی و بین المللی برخوردار باشد.
از علاقمندان دعوت شده از تاریخ 12 خرداد لغایت 12 مرداد پس از تکمیل پروپوزال و ارسال آن به ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی در سامانه خدمت به نشانی Khedmat.isti.ir اقدام نمایند.
اطلاعات بیشتر با شماره تلفن (7486) 88617480 -021 و یا ایمیل foodandagdep@gmail.com قابل دستیابی است.
انتهای پیام
Send to friends