دادهنما| سکوی پانزدهم؛ روایت توانمندی
ایران بار دیگر توانمندیاش را در تولید علم نمایان ساخت. این واقعیت را تازهترین دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس در سال 2019 تایید میکند.
مرکز نوآوری و توسعه کسب وکارهای دادهمحور افتتاح شد؛ ستاری: «هوش مصنوعی» ابزار معرفی زبان فارسی است
مرکز نوآوری و توسعه کسبوکارهای داده محور سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افتتاح شد تا با ارائه خدمات به کسب و کارهای استارتاپی مسیر فعالیت آنها را هموار کند. ستاری در این مراسم به توسعه فناوری هوش مصنوعی و تحلیل داده در کشور تاکید کرد تا به عنوان ابزاری برای معرفی زبان فارسی استفاده شود.
فرصتی برای دانشجویان و کارآفرینان حوزه تجهیزات پزشکی؛ ایدههای خود را تجاریسازی کنید
مسابقه ملی «فناوریهای تجهیزات پزشکی» عنوان رویدادی است که برگزار میشود تا حمایت از ایدههای نسل جوان و گسترش کسب و کارهای دانش بنیان این حوزه سرعت گیرد.
فناوران برای جذب سرمایه مشاوره تخصصی دریافت میکنند
ایجاد اتصال میان شرکتهای فناور و سرمایهگذاران، یکی از وظایف اصلی، برخی نهادهای تابعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. برای پیشبرد این راهبرد، یک میز خدمت سرمایهگذاری در 22 تیر ماه برگزار میشود.
3صندوق سرمایهگذاری با ارزش 590 میلیارد تومان وارد فرابورس میشود
دو صندوق سرمایهگذاری جسورانه و یک صندوق سرمایهگذاری خصوصی با سرمایه 590 میلیارد تومان به زودی فعالیت خود را آغاز میکنند. آنها بزرگترین صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه و خصوصی در بازار سرمایه هستند.
نخبگان 90درصد تخفیف برای خدمات آزمایشگاهی میگیرند
اعضای بنیاد ملی نخبگان میتوانند تابستان امسال با 90 درصد تخفیف از خدمات آزمایشگاهی بهرهمند شوند. آنها میتوانند خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز خود را از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی در سراسر کشور با 90 درصد تخفیف دریافت کنند.
گسترش زیستبوم دانشبنیان؛ جتپرینترهای ایرانی به آفریقا صادر شد
پرینترهای صنعتی موسوم به جت پرینترها، یکی از دستگاههای ضروری در خطوط تولید محصولات مختلف هستند که اطلاعات مورد نظر سازنده مانند بارکد، تاریخ و قیمت را درج میکنند. این دستگاه از کشورهای مانند انگلستان و ژاپن وارد میشد. اما اکنون یک شرکت دانشبنیان ایرانی، علاوه بر تولید داخلی آنها، موفق به صادرات این محصول نیز شده است.
ستاری: شکلگیری زیستبوم فناوری و نوآوری در حوزه علوم و تحقیقات دامی ضروری است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از موسسه تحقیقات دامی کشور با اشاره به ضرورت شکل گیری زیست بوم فناوری و نوآوری در این موسسه، گفت: حوزه دام یک حوزه اقتصادی و ثروت آفرین است.
ستاری: دانش بومی مسائل استانها را رفع میکند
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر خود به استان گیلان به چهارمین جلسه اقتصاد مقاومتی این استان رفت. ستاری در این جلسه بر حل مشکلات هر استان به صورت درون زا تاکید کرد.
بلوغ تولید دانش در ایران؛ ارجاعات بینالمللی به مقالات علمی کشور 2 رتبه بهبود یافت
بهبود دو رتبهای ارجاعات به مقالات علمی کشورمان موضوعی است که پایگاه سایمگو از آن خبر داده است. بر اساس این گزارش، ایران در سال 2019 با کسب رتبه 15 ارجاعات مقالات علمی در جایگاه بالاتری از کشورهایی مانند برزیل، روسیه و ترکیه قرار گرفت.