تولید محصولات دانشبنیان با خدمات آزمایشگاهی سرعت میگیرد
«شرکتهای دانشبنیان به خدمات آزمایشگاهی نیاز دارند، نه خود آزمایشگاه.» مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعتقاد به این نکته، میگوید: اگر دسترسی شرکتها به خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز تسهیل شود، پیشرفت فرآیند طراحی، ساخت و توسعه محصولات، سرعت میگیرد.
فراخوان| رفع چالشهای صنایع غذایی سرعت میگیرد
حل چالشهای مرتبط با حوزه صنایع غذایی از جمله محورهای فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فناور است. در این راستا رویدادی ملی با هدف ارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه در حوزه صنایع غذایی و رفع آن به کمک فعالان این زیست بوم برگزار میشود.
5 پایگاه تخصصی برتر همکاری با متخصصان ایرانی غیرمقیم معرفی شد
استفاده از توانمندی متخصصان ایرانی خارج از کشور یکی از اولویتهایی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال تحقق آن است. برنامه جدید همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور در سال 94 هم با همین هدف در معاونت طراحی شد. هر سال 5 پایگاه برتر همکار در این برنامه براساس شاخصهای مختلف ارزیابی و معرفی میشوند.
مبارزه فناورانه با کرونا؛ استقرار شرکتهای دانشبنیان در مناطق مسکونی تسهیل میشود
بسته خدمتی استقرار شرکتهای دانش بنیان در مناطق مسکونی از جمله تسهیلاتی است که بر اساس توافق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگر نهادهای مرتبط با این موضوع در اختیار این شرکتها قرار میگیرد، با توجه به شیوع ویروس کووید 19، شرایط این بسته خدمتی تسهیل شده است.
دادهنما: همگرایی فناورانه
پنجرهای جدید گشوده شده است. پنجرهای که انقلابهای بزرگ صنعتی را از آن تماشا خواهیم کرد. گفته میشود نوع زندگی بشر تحت تاثیر فناوریهای همگرا تغییر میکند. البته در حال حاضر نیز این تغییرات مشهود است.
مهم| ستاری: همکاریهای فناورانه محور مقابله جهانی با کرونا است/ اکوسیستم فناوری ایران آماده همیاری بینالمللی
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نسشت بیست و سومین جلسه وزرای علم و فناوری کشورهای عضو UNCSTD سخنرانی کرد. این نشست عالیرتبه با عنوان «بهرهبرداری از علم، فناوری و نوآوری برای سرعت بخشیدن به پیشبرد اهداف توسعه پایدار و مقابله با کووید 19» برگزار شد.
اطلاعات 14هزار تجهیز آزمایشگاهی در دسترس صنایع قرار گرفت
یکی از خلاءهای موجود در صنایع نبود بخش تحقیقات و آزمایشگاههای تحقیقاتی است. بخشی که تاثیر زیادی در بالا بردن کیفیت و رفع نواقص موجود در این محصولات و خدمات دارند. اما دسترسی صنایع و پژوهشگران به این تجهیزات با انتشار اطلاعات 14 هزار و 500 تجهیز آزمایشگاهی تسهیل شد. تلاشی که میتواند به رونق صنایع کشور بیانجامد.
خبر ویژه| 49 کشور میزبان محصولات نانو ایرانساخت شد
ایران چند سالی است که پیشروی زیادی در حوزه محصولات دانشبنیان و تولید آنها به خصوص در حوزه فناوری نانو داشته است. تا کنون 49 کشور مثل آلمان، ایتالیا، انگلیس، استرالیا، کانادا، چین و کره جنوبی میزبان محصولات نانویی ایرانی شدند.
گزارش ویژه| 35 شرکت دانشبنیان در تابلوهای بورس حضور دارند
تامین مالی و سرمایهگذاری برای فعالیت کسب و کارهای دانش بنیان یکی از موضوعاتی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برنامههای متنوعی به آن پرداخته است تا مسیر توسعه این کسب و کارها هموار شود. در حال حاضر 35 شرکت دانشبنیان سهام خود را در تابلوهای بورس ارائه دادند و به زودی بر این تعداد افزوده میشود.
ستاری: استارتاپهای آموزشی با شیوع کرونا رشد یکهزار واحدی را تجربه کردند
نشست مشترک میان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با مدیران استارتاپ های آموزشی با هدف بررسی ظرفیت های موجود کشور در حوزه آموزش مجازی برگزار شد.