96 اختراع ایرانی ثبت بینالمللی شد
کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا کنون از ثبت 96 اختراع در دفاتر معتبر خارجی حمایت کرده است. اقدامی که در آن بیش از 90 درصد از مخترع برای ثبت پتنت در دفاتر خارجی حمایت میشود.
بازار و فروش محصولات فناورانه ارتقاء مییابد
مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس معاونت علمی از جمله مراکزی است که با هدف تبدیل شدن به معین و توسعه دهنده تجارت های فناورانه تاسیس شد. این مرکز در نظر دارد تا همزمان در هر دو بازار ملی و بین الملی، توسعه بازار و فروش محصولات فناورانه را ارتقاء بخشد.
افتتاح پردیس نوآوری و فناوری فارس؛ ستاری: شکلگیری زیستبوم فناوری و نوآوری با سرعت بیشتری پیش میرود
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر به استان فارس ایجاد نگاه جدید در این استان برای سرمایهگذاری روی ایدههای جوانان و کسب و کارهای نوپا را قابل تقدیر دانست و گفت: شکل گیری زیست بوم فناوری و نوآوری دستاوردهای زیادی داشته است که در بحران کرونا شاهد آن بودیم و فعالان حوزه دانش بنیان برای مقابله با این بیماری اقدامات خوبی از ساخت کیت تشخیص تا مواد ضد عفونی کننده انجام دادند.
اعضای هیاتعلمی تا پایان بهار برای دریافت تخفیف 40میلیونریالی فرصت دارند
«یکی از برنامههای تخفیفی شبکه آزمایشگاهی برای توسعه این خدمات در کشور، ارائه تخفیفات ویژه به اعضای هیات علمی دانشگاه ها به عنوان یکی از ارکان اصلی این حوزه فناورانه در کشور است.» مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این مطلب، گفت: این مبلغ تخفیفی برای اعضای هیات علمی 40 میلیون ریال است.
پس از شش سال تلاش و تخصیص 110 بسته حمایتی؛
سال جهش تولید؛ تعداد شرکتهای دانشبنیان از 5000 عبور کرد/ صادرات یکمیلیون تست تشخیص کرونا به آلمان
با وجود آنکه کارگروه تشکیل شده برای ارزیابی شرکتهای دانش بنیان، شرایط ویژه ای را برای شناسایی یک شرکت به عنوان شرکت دانشبنیان در نظر گرفته و متخصصان و خبرگان هر رشته فناوری، باید صلاحیت علمی آن شرکت را تایید کنند. اما پس از 6 سال و با اختصاص حمایتهای مستمر، تعداد شرکتهای دانش بنیان در سال «جهش تولید» از 5 هزار فراتر رفت.
فراخوانی برای رونق فعالیتهای استارتاپی؛ طرحهای فناورانه همگرا را ارائه کنید
«نوپاهای همگرا» به چهارمین دوره خود رسید تا توسعه کسب و کارهای استارتاپی رونق گیرد. 61 محور دارای اولویت در این فراخوان مد نظر است تا رفع نیازهای کشور در این حوزهها با سرعت بیشتری انجام شود.
استارتاپ ایرانی در کانادا 2 میلیارد دلار ارزش گذاری شد
فارغ التحصیلان دانشگاه شیراز در کانادا استارتاپی راه اندازی کردند که در حال حاضر ارزش آن 2 میلیارد دلار برآورد میشود. «اپلای برد» استارتاپی است که با هدف در دسترس قرار دادن آموزش برای دانشجویان سراسر دنیا تاسیس شد و اکنون به موفقیتهای بزرگی در این زمینه رسیده است.
رونق فناوری و نوآوری برای جهش تولید؛ 21هکتار فضای جدید به زیستبوم اقتصاد دانشبنیان میپیوندد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از پروژههای در حال اجرای پارک فناوری پردیس بازدید کرد. یکی از این پروژهها، احداث فاز سوم پارک است که با تکمیل آن، ۲۱ هکتار فضای جدید در اختیار فعالان زیستبوم فناوری و کارآفرینی دانش بنیان قرار میگیرد تا زبستبوم نوآوری در سال جهش تولید رونق بیشتری بگیرد.
ستاری: دانشگاهها پایه اقتصاد هستند/ پول نفت زیرساختهای فکری ما را نابود میکند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نخستین نشست «فراکسیون اقتصاد دانشبنیان» مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: ما به دانشگاه به دید آموزش نگاه نمیکنیم بلکه دانشگاهها باید پایه اصلی اقتصاد هستند.
با حضور معاون علمی وفناوری رییس جمهوری؛
ششمین نمایشگاه تراکنش ایران رونمایی شد
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری عصر روز یک شنبه ۲۱ اردیبهشتماه از مرکز فاباتک بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های ۱۳ ساله این مرکز آشنا شد. فاباتک مرکزی تخصصی و فعال در حوزه فناوریهای نوین صنعت بانکداری است.