کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار در مسیر جهش تولید قرار دارند
کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار از جمله ظرفیت های قانونی ایجاد شده در زیست بوم نوآوری کشور هستند که تونستهاند نقشی موثر در ایجاد ارتباط میان بخشهای تولیدی کشور(صنعت)، بخش توزیعی(بازار) و مراکز تولید علم و دانش برقرار کنند. رشد کمی و کیفی این موسسات در ماههای پیش رو میتواند به جهش تولید در حوزههای مهم و استراتژیک منتهی شود.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و در راستای ایجاد ناحیه نوآوری پردیس؛
قرارداد واگذاری زمین فاز چهارم پارک فناوری پردیس امضاء شد
قرار داد واگذاری زمین برای احداث فاز چهارم پارک فناوری پردیس با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امضاء شد. با این اقدام 30 هکتار زمین برای راه اندازی این فاز اختصاص یافت. همچنین ابتدای هفته جاری قرارداد دیگری میان سورنا ستاری و محمد مهدی طهرانچی امضاء شد تا شاهد رونق فعالیتهای فنارانه در این پارک با ایجاد دانشگاه ناحیه نوآوری پردیس باشیم.
بازار دانشبنیانهای دریایی را توسعه میدهیم
توسعه بازار نیاز همه فعالان اقتصادی است. اگر زیرساختهای توسعه بازار و تجاریسازی محصولات و خدمات برای کسبوکارها فراهم نباشد عملا این بنگاهها نمیتوانند نقش خود را به درستی در اقتصاد کشور بازی کنند. به همین دلیل یکی از اولویتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه صنایع بزرگ دریایی کشور، بازاریابی و توسعه بازار این محصولات است.
خبر فوری؛ محموله کیت تشخیص کرونا برای تست 40هزار نفر به آلمان صادر شد
صادرات محموله کیت تشخیص ویروس کووید ۱۹ امروز از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به مقصد آلمان انجام شد، این اقدام پاسخی عملی به آنهایی است که نسبت به عزم، اراده، توان و فناوری زیست بوم اقتصاد دانش بنیان ایران تردید داشته اند.
موتورسیکلت برقی ایرانساخت روانه بازار میشود/ هزینه 1000 تومانی برای هر بار شارژ
با توجه به افزایش قیمت بنزین و قیمت نسبتاً ارزان برق در کشور، استفاده از موتورسیکلتهای برقی با کیفیت میتواند یک گزینه معقول و دوستدار محیط زیست برای آینده حمل و نقل درون شهری در ایران باشد.
با اعلام فراخوان؛
شرکتهای دانشبنیان در مقابل هجوم ملخها میایستند
هجوم ملخ از جمله آفتهایی است که به دلیل بروز خشکسالی موجب ایجاد خسارت در مزارع و عرصههای کشاورزی کشور میشود. مقابله با این آفت از طریق روشهای نوین و غیرشیمیایی میتواند مزایایی را نسبت به روشهای شیمیایی در برداشته باشد.
در جهت توسعه تبادل تجاری فناوری؛
بروکرها؛ کارگزاران تجارت فناوری تسهیلات و وام بلاعوض دریافت میکنند
اعطای تسهیلات، وام بلاعوض و جایزه به بروکرها و تدوین آیین نامه فعالیت برای آنها، از جمله حمایتهای است که برای کمک به فعالیت این کارگزاران ضرورری در شبکه فن بازارهای سراسر کشور در نظر گرفته شده است.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
وبینار بررسی فرصتهای عراق برای شرکتهای دانشبنیان برگزار شد
علاوه بر بازار گسترده داخلی، فرصتهای متعددی در کشورهای همسایه وجود دارد که میتواند فراهم کننده مشتریان جدیدی برای محصولات دانش بنیان تولید شده در زیست بوم نوآوری کشور باشد. معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری رخدادهای مختلفی را در طول سال برگزار میکند تا شرکتهای دانش بنیان هر چه بیشتر، با نکات فنی فعالیت در این کشورها آشنا شوند.
بازار خدمات آزمایشگاهی را توسعه میدهیم
آنچه مسلم است این است که اگر به دنبال توسعه کیفی و کمی خدمات آزمایشگاهی در کشور هستیم ابتدا باید زیرساختها و پیشنیازهای آن را فراهم کنیم. یکی از این پیشنیازهای اصلی، ایجاد بازار و فراهم کردن شرایط تجاریسازی این خدمات و محصولات است.
شرکتهای دانشبنیان از لیزینگ صادراتی بهره میبرند
توسعه بازار صادراتی شرکتهای دانش بنیان از جمله اقداماتی است که میتواند تسهیلگر جهش در تولید محصولات دانش بنیان باشد. بیش از 4700 شرکت دانش بنیان در صورت دارا بودن شرایط میتوانند علاوه بر لیزینگ داخلی محصولات، از لیزینگ خارجی نیز برای انجام صادرات بهرهمند شوند.