ارتقای رفاه اجتماعی کشور به کمک زیستفناوری
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی به دنبال ارتقای رفاه و تعالی اجتماعی کشور به کمک زیست فناوری است که برای اجرای این طرح، برنامه های مختلفی در ستاد تعیین شده است.
با حکم معاون علمی و فناوری رییس جمهوری؛
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی منصوب شد
طی حکمی از سوی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری؛ مهدی محمدی به سمت دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی منصوب شد.
در نخستین روز از دوره چهارم آموزش جامع اینترنت اشیا تاکید شد؛
اینترنت اشیاء یکی از بزرگترین علوم میانرشتهای دنیا
در راستای برگزاری چهارمین دوره آموزش جامع اینترنت اشیاء با عنوان" IoTWAY"،مدرسین این حوزه ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اینترنت اشیاء در کشور ، آن را به عنوان یکی از بزرگترین علوم میان رشته ای معرفی کردند.
ثبتنام عضویت در مركز رشد فناوری نخبگان تمدید شد
فراخوان پذیرش متقاضیان عضویت در مركز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس معاونت علمی از ابتدای آذر ماه سال جاری آغازشده است و با درخواست متقاضیان تا پایان روز 27 آذر ۱۳۹۷ تمدید شد.
تولید و ذخیرهسازی انرژی سازگار با محیط زیست
دست کشیدن از وابستگی به سوختهای فسیلی و ایجاد زمینههای تولید انرژی پایدارتر هدف اصلی تمامی سرمایه گذاران برای تولید و ذخیره سازی انرژی سازگار با محیط زیست است.
102 اثر هنرهای تجسمی به نمایشگاه ایران ساخت راه یافت
با پایان یافتن داوری نهایی بخش هنرهای تجسمی دومین جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ایران ساخت 102 اثر توسط داوران برای حضور در نمایشگاه ایران ساخت انتخاب شد.
ایران همگام با دانش جهانی در توسعه علوم شناختی
شناخت حوزههای مختلف علوم اعصاب و علوم شناختی به ویژه دانش مغز در دنیا اهمیت بسیاری دارد، ایران نیز هم پای با دانش جهانی گامهای مثبتی در این حوزهها برداشته است.
دلیری:
بلاکچین میتواند موجب توسعه اقتصادی کشور شود
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی گفت: در صورت رشد بستر فعالیت فناوری بلاکچین و همکاری مجموعههای مختلف دولتی و خصوصی میتوان وضعیت اقتصادی کشور را توسعه بخشید.
به همت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی؛
هشتمین نشست کارگروه تخصصی دستگاههای SEM شبکه آزمایشگاهی برگزار شد
هشتمین نشست کارگروه تخصصی دستگاههای SEM شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی به میزبانی آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک دانشگاه تربیت مدرس و حضور 30 نفر از کارشناسان این حوزه، برگزار شد.
برای نخستینبار در کشور محقق شد؛
تولیدنخ نایلون نانوکامپوزیتی ضدمیکروب حاوی نانوذرات نقره
یک شرکت دانش بنیان داخلی از سال 70 در زمینه تولید انواع نخ POY، نخ DTY پلی استر و نایلون 6 در ظرافت های مختلف به صورت مات، نیمه مات، براق و همچنین رنگی فعالیت می کند.