با تلاش یک شرکت دانشبنیان محقق شد؛
افزايش سهم بازار داخلی با تولید مواد اوليه مورد نياز صنايع غذائي
یک شرکت دانشبنیان در راستاي ارائه خدمات نوين در عرصه توليد و عرضه بخشي از مواد اوليه و افزودني هاي مورد نياز صنايع غذائي، از سال 83 اقدام به سرمايه گذاري در زمينه توليد بهبود دهنده هاي صنايع پخت بر پايه امولسيفايرها و آنزیم ها کرده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هدف اين شرکت به عنوان اولين توليد كننده ايراني كيك ژل، علاوه بر تأمين بهبود دهنده ها، مشاركت در بالا بردن كيفيت و افزايش سهم بازار محصولات توليدکنندگان ايرانی است.
اين شركت با تكيه بر دانش فني روز دنيا، پرسنل مجرب، مجهز بودن به واحدهاي مختلف آزمايشگاهي،R&D، پايلوت و دارا بودن پروانه تحقیق و توسعه و همچنین گواهينامه های ISO 9001-2008، HACCP و ISO 22000 در راستاي اهداف تعيين شده و ارتقاء سطح كيفيت محصولات خود گام بر مي دارد.
مرتضی ارفعی مدیر عامل شرکت آذرنوش شكوفه، با اشاره به تولیدات این شرکت، می گوید: از اثرات این بهبود دهنده ها می توان به افزايش زمان تازگي يا ماندگاري، ایجاد بافت ريز و نرم و يكنواخت، افزايش حجم و به طور کلی بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد. هر یک از تولیدات با توجه به نوع محصول نهایی دارای کاربری ویژه است.
وی همچنین تصریح می کند: امولژل، SLE(افزایش دهنده ماندگاری)، بیکینگ پودرها، کرم مغزی، پودر تخم مرغ، بهبود دهنده بیسکویت، روغن های جداکننده از قالب اکتیو، بهبود دهنده شیرینی های لایه ای و بهبوبد دهنده محصولات تخمیری از جمله محصولات تولیدی شرکت ما است.
پایان پیام/23
Send to friends