افزايش سهم بازار داخلی با تولید مواد اوليه مورد نياز صنايع غذائي
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان محقق شد؛

افزايش سهم بازار داخلی با تولید مواد اوليه مورد نياز صنايع غذائي


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 40792
یک شرکت دانش‌بنیان در راستاي ارائه خدمات نوين در عرصه توليد و عرضه بخشي از مواد اوليه و افزودني‏ هاي مورد نياز صنايع غذائي، از سال 83 اقدام به سرمايه گذاري در زمينه توليد بهبود دهنده‏ هاي صنايع پخت بر پايه امولسيفايرها و آنزیم‏ ها کرده است.

 

یک شرکت دانش‌بنیان در راستاي ارائه خدمات نوين در عرصه توليد و عرضه بخشي از مواد اوليه و افزودني‏ هاي مورد نياز صنايع غذائي، از سال 83 اقدام به سرمايه گذاري در زمينه توليد بهبود دهنده‏ هاي صنايع پخت بر پايه امولسيفايرها و آنزیم‏ ها کرده است. 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هدف اين شرکت به عنوان اولين توليد كننده ايراني كيك ژل، علاوه بر تأمين بهبود دهنده ‏ها، مشاركت در بالا بردن كيفيت و افزايش سهم بازار محصولات توليدکنندگان ايرانی است.

اين شركت با تكيه بر دانش فني روز دنيا، پرسنل مجرب، مجهز بودن به واحدهاي مختلف آزمايشگاهي،R&D، پايلوت و دارا بودن پروانه تحقیق و توسعه و همچنین گواهينامه ‏های  ISO 9001-2008،  HACCP و ISO 22000  در راستاي اهداف تعيين شده و ارتقاء سطح كيفيت محصولات خود گام بر مي دارد.

مرتضی ارفعی مدیر عامل شرکت آذرنوش شكوفه، با اشاره به تولیدات این شرکت، می گوید: از اثرات این بهبود دهنده ‏ها می توان به افزايش زمان تازگي يا ماندگاري، ایجاد بافت ريز و نرم و يكنواخت، افزايش حجم و به طور کلی بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد. هر یک از تولیدات با توجه به نوع محصول نهایی دارای کاربری ویژه است.

وی همچنین تصریح می کند: امولژل، SLE(افزایش دهنده ماندگاری)، بیکینگ پودرها، کرم مغزی، پودر تخم مرغ، بهبود دهنده بیسکویت، روغن های جداکننده از قالب اکتیو، بهبود دهنده شیرینی های لایه ای و بهبوبد دهنده محصولات تخمیری از جمله محصولات تولیدی شرکت ما است.

پایان پیام/23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم