تولید فرآورده‌های آبزی شتاب می‌گیرد
طی یک تفاهم‌نامه سه جانبه؛

تولید فرآورده‌های آبزی شتاب می‌گیرد


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 49493
دهم اسفندماه امسال آخرین مهلت برای فعالان، صنعتگران و فارغ‌التحصیلان حوزه تولید فرآورده‌های آبزی و زیست‌فناوری دریایی است تا در برنامه حمایت از طرح‌های تولیدی این حوزه مشارکت کنند.

آذرماه امسال یک تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه میان مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و گروه توسعه صنایع غذایی تحفه منعقد شد. این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی شتاب‌دهنده تخصصی در حوزه فرآورده‌های آبزیان و زیست‌فناوری دریا به امضا رسید تا بر اساس آن، تولید این نوع محصولات در کشور، شتاب گیرد.

«تولید امگا3 از انواع آبزیان و ضایعات آن»، «تولید کیتین و کیتوزان از پوسته میگو» و «تولید ژلاتین از ضایعات آبزیان» از جمله موضوعاتی است که در این تفاهم‌نامه بر تولید آن‌ها تاکید شده است.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم بر مبنای همین تفاهم‌نامه از همه فعالان، محققان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که سابقه پژوهش و ارزیابی علمی و یا تولیدی مرتبط با سه اولویت فوق را دارند دعوت به ارائه و ارسال طرح کرده است.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طرح‌های برگزیده در قالب تولید آزمایشی حمایت می‌کند. علاقه‌مندان می‌توانند تا دهم اسفندماه سال جاری طرح‌های خود را به آدرس ایمیل shetab@tohfefood.com ارسال کنند.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

اخبار مرتبط:

معرفی 26 محصول دریایی دانشبنیان جدید

تجاری‌سازی صنایع فناورانه دریایی حمایت می‌شود

تدوین سند محصولات دانش بنیان دریایی

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم