طی یک تفاهمنامه سه جانبه؛
تولید فرآوردههای آبزی شتاب میگیرد
آذرماه امسال یک تفاهمنامه همکاری سه جانبه میان مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و گروه توسعه صنایع غذایی تحفه منعقد شد. این تفاهمنامه با هدف راهاندازی شتابدهنده تخصصی در حوزه فرآوردههای آبزیان و زیستفناوری دریا به امضا رسید تا بر اساس آن، تولید این نوع محصولات در کشور، شتاب گیرد.
«تولید امگا3 از انواع آبزیان و ضایعات آن»، «تولید کیتین و کیتوزان از پوسته میگو» و «تولید ژلاتین از ضایعات آبزیان» از جمله موضوعاتی است که در این تفاهمنامه بر تولید آنها تاکید شده است.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم بر مبنای همین تفاهمنامه از همه فعالان، محققان و فارغالتحصیلان دانشگاهی که سابقه پژوهش و ارزیابی علمی و یا تولیدی مرتبط با سه اولویت فوق را دارند دعوت به ارائه و ارسال طرح کرده است.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طرحهای برگزیده در قالب تولید آزمایشی حمایت میکند. علاقهمندان میتوانند تا دهم اسفندماه سال جاری طرحهای خود را به آدرس ایمیل shetab@tohfefood.com ارسال کنند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
اخبار مرتبط:
معرفی 26 محصول دریایی دانشبنیان جدید
تجاریسازی صنایع فناورانه دریایی حمایت میشود
تدوین سند محصولات دانش بنیان دریایی
Send to friends