اعلام فراخوان شرکت در دومین پروژه از برنامه جامع تابآوری شهری؛
فراخوان «اعتبارسنجی مدل سیستم تابآوری شهری و مؤلفهها و تهیه کتابچه راهنمای کامل تدوین شاخصهای تابآوری»
کارشناسان و متخصصان شهری در تاریخ ۱۶ دیماه گرد هم میآیند تا با پروژه اعتبارسنجی مدل سیستم تابآوری شهری آشنا شده و گامی اساسی در جهت ارتقای آمادگی شهرها در برابر بحرانها بردارند؛ این جلسه به بررسی مولفهها و تدوین کتابچه راهنمای جامع تدوین شاخصهای تابآوری اختصاص دارد.
مرحله نهایی مسابقات “رایان” در تهران:
رقابت 100 برنامهنویس برتر جهان در راه است
مرحله نهایی مسابقات بینالمللی برنامهنویسی “رایان” با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و حضور 100 برگزیده از سراسر جهان، در بهار سال 1404 به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف در تهران برگزار خواهد شد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات مطرح کرد:
تحول دیجیتال، موتور محرکه صنعت لاستیک ایران
کرباسی با اشاره به مزایای فناوریهای نوین در صنعت لاستیک، خواستار بهرهگیری از ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان شد.
افشین تأکید کرد:
حمایت از توسعه فناوری و نوآوریها در صنایع بزرگ خودرویی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در بازدید از کارخانه کروز، بر آمادگی برای حمایت از تحول در صنایع و پیوند با واحدهای فناور، نوآور و دانشگاهی در راستای پیشرفت صنعت خودرو کشور تأکید کرد.
مهاجرانی:
هماهنگی بخشهای دولت برای توسعه هوش مصنوعی
سخنگوی دولت از توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی به منظور توسعه ابزارها، مدلهای بومی، محصولات و پژوهشهای این حوزه فناوری با حمایت معاونت علمی و سایر دستگاهها خبر داد.
ابتکار معاونت علمی در توسعه علوم کوانتوم در دانشگاهها؛
حمایت ۱۵۰ میلیون تومانی برای ارائه طرح درس علوم کوانتوم
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم و بنیاد ملی علم ایران، از اساتید توانمند در آموزش علوم کوانتوم دعوت میکند تا با ارائه سرفصلهای آموزشی در این برنامه مشارکت کنند؛ سرفصلهای آموزشی مورد پذیرش در این فراخوان که با هدف تقویت آموزش و تربیت نیروی انسانی شکل گرفته است، مشمول حمایت ۱۵۰ میلیون تومانی خواهند شد.
افشین در دیدار با نخبگان افغانستان:
برای نخبگان مرز نمیشناسیم
معاون علمی رئیسجمهور در جمع نخبگان افغانستانی عنوان کرد: سیاست دولت چهاردهم بر استفاده کامل از تمام ظرفیتهای کشور افغانستان استوار است و بر این باور هستم که دو کشور (ایران و افغانستان) از ظرفیت بالایی برای همکاری علمی و فناورانه برخوردار هستند؛ ما برای نخبگان مرز نمیشناسیم.
مدیرعامل بانک پاسارگاد اعلام کرد:
آمادگی همکاری همهجانبه در برنامههای هوش مصنوعی معاونت علمی را داریم
قاسمی ضمن تاکید بر اهمیت توسعه همکاریها با معاونت علمی، از آمادگی کامل شرکت نفت برای سرمایهگذاری در برج هوش مصنوعی این معاونت خبر داد.
افشین در اختتامیه همایش پتروفن خبر داد؛
هلدینگ نوآوری ایران تاسیس خواهد شد
معاون علمی در اختتامیه پتروفن از یک تولد و زایش خبرداد و گفت: برای شرکتهای دانشبنیان بزرگ که رشد پیدا کردهاند و به درجه ۱۸-۱۹سالگی رسیدهاند، به زودی بانگ ایجاد هلدینگ نوآوری و فناوری به صدا در خواهد آمد تا از رهگذر آن یک زنجیره شکلبگیرد و در مقابل ناقوس حمایتها برای این جنس شرکتها هم نواخته خواهدشد.