درباره ما
مرکز توسعه فناوریهای راهبردی در راستای توسعه فناوریهای اولویتدار با تمرکز ویژه بر فناوریهای کاربردی نوظهور و اقتدارآفرین ایفای نقش مینماید. مبتنی بر نگاه سیستمی، توسعه فناوری نیازمند ارتقای همه کارکردهای موثر یک نظام نوآوری فناورانه است. در این راستا مجموعه اقدامات، حمایتها و دستاوردهای مرکز و مجموعههای ذیل آن در قالب محورهای ذیل قابل تعریف است:
- حمایت از توسعه و تامین فناوری
- ارتقا و توسعه تامین مالی و زیرساختهای توسعه فناوری
- ارتقای ظرفیتهای انسانی و ترویج
- سیاستگذاری و برنامهریزی
- تجاریسازی و افزایش مقیاس
- پذیرش و استفاده از فناوری
در راستای حمایت از دستیابی به فناوریهای راهبردی و اولویتدار مربوط به آینده و به منظور حل مسائل اساسی کشور، ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی با تأکید بر اسناد بالادستی تشکیل شدهاند. این مرکز راهبری ستادهای توسعه فناوری را در هشت حوزه اولویتدار با هدف ایجاد هماهنگی و همافزایی بین ستادی، ساماندهی، نظارت و ارزیابی عملکرد مبتنی بر اهداف، برنامهها و مأموریتهای ابلاغی این ستادها را بر عهده دارد. فهرست ستادهای توسعه فناوری به شرح ذیل میباشد:
- ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو
- ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی دقیق
- ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی
- ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم
- ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی
- ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته
- ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات
- ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک
بخش دیگری از فعالیتهای مرکز، تمرکز بر توسعه زیرساختهای توسعه فناوری با هدف ایجاد زیرساخت تخصصی، بهروز، با قابلیت خدمترسانی چابک و پایدار است. به همین منظور راهبری دو مجموعه با سابقه "شبکه آزمایشگاهی توسعه فناوریهای راهبردی" و "کانون مدیریت داراییهای فکری (کانون پتنت سابق)" به این مرکز سپرده شده است. توجه به زیرساختها سبب میشود تا ستادهای توسعه فناوری بر طرحهای فناورانه حوزه خود متمرکز شوند و از زیرساختهای توسعه یافته در بیرون ستاد برای فعالیتهای خود خدمات لازم را دریافت نمایند. ضمن آنکه این مجموعهها در حد توان به همه فعالیتهای توسعه فناوری در سطح کشور –و نه حوزههای اولویتدار- خدمات ارائه میدهند.
صرفنظر از مجموعههای ذیل مرکز که وظیفه راهبری آنها را بر عهده دارد، این مرکز خود برنامههایی را که به توسعه اکوسیستم فناوری کشور کمک مینماید، در دستور کار دارد دارد. "حمایت از برنامههای شتابدهی" یکی دیگر از این خدماتی است که با هدف توسعه کسب و کارهای فناورانه ذیل مرکز ارائه میشود. "برگزاری رویدادهای ترویجی و امیدآفرین"، "برنامه جامع دانشآموزی"، "توسعه نظام نوآوری منطقهای" و "رفع چالشهای فناورانه صنایع اولویتدار از طریق اعتبار مالیاتی تحقیق وتوسعه" از برنامههای دیگری است که خصوصا در دوره اخیر مورد توجه قرار گرفته است."
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت: