با نزدیک شدن به برگزاری رویداد حوزه سلولهای بنیادی در کشور پیش بینی میشود؛
حضور بیش از 3 هزار شرکتکننده در کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
در پی برگزاری دو دوره پیشین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی؛ دور سوم این جشنواره با حضور گسترده فعالان سلول بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور برگزار میشود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، امیرخانی دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در خصوص مشارکت گسترده گروههای هدف جشنواره گفت : جشنواره اول و دوم با استقبال بسیار خوبی مواجه شده بود لیکن جشنواره سوم با حضور و مشارکت بسیار گستردهتری مواجه شده، بهطوریکه تاکنون بالغبر 2000 نفر ثبتنام کرده و پیشبینی میشود تا روز هفتم آذرماه بالغبر 3000 نفر شرکتکننده و بالغبر 1500 نفر از دانش آموزان در این رویداد بزرگ ملی حضور یابند.
وی همچنین از حضور پرشور اساتید ، محققین ، دانشجویان ، مدیران شرکتهای دانشبنیان ، مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی ذیربط ، کارگزاران فعالان اقتصادی ، صاحبان صنایع و سرمایه ، شرکتها و هولدینگ های دارویی از سراسر کشور ، تعدادی از پژوهشگران سطح منطقه و برجستهترین اساتید خارجی در حوزه سلولهای بنیادی خبر داد.
امیرخانی در ادامه افزود: چنانچه مطلع هستید علوم و فناوریهای سلولهای بنيادي و پزشکي بازساختي با رشد فزایندهای در جهان مواجه شده و سرمایهگذاریهای چشمگیری در كشورهاي پيشرفته در حال شکلگیری است و این مهم حکایت از نقش مهم و چشمگير اين شاخه از علم و فناوري در كسب سهم بزرگي از بازار دارو و درمان بیماریها در آينده نزديك دارد.
دبیر شورای راهبردی ستاد گفت : با توجه به تمرکز بسیاری از دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاههای فنی و مهندسی در عرصه سلولهای بنیادی ، ستاد سلولهای بنيادي با برنامهریزی جامعی بهمنظور شکلگیری مجمعی از فعالان ملی و تعاملات بینرشتهای 2 دوره از جشنواره ملي و کنگره بینالمللی علوم و فناوریهای سلولهای بنيادي را با همکاري ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانشبنیان، معاونت توسعه و جذب سرمايه، مرکز همکاریهای بینالمللی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در سالهای 1395 و 1396 با حضور پرشور علاقهمندان و فعالان اين حوزه برگزار کرده است.
وی در ادامه افزود: پیشرفتهای جمهوري اسلامي ايران در حوزه سلولهای بنيادي و پزشکی بازساختي باوجود سرمايهگذاري اولیه، نشاندهنده استعداد بالاي رشد كشور در اين حوزه است بطوريكه هماكنون جمهوري اسلامي ايران ازلحاظ توليد مقالات حائز رتبه اول در بين كشورهاي اسلامي است. همچنین با توجه به جايگاه بالاي اين فناوري در دنيا و اهميت درماني و ارزش اقتصادي آن ، همچنين قرار گرفتن علوم سلولهای بنيادي در میان اولویتهای فصل سوم سند نقشه جامع علمي كشور، مسلماً افزايش سرمایهگذاریهای مادي و معنوي و اجرای برنامههای ترویجی، علمی و فرهنگی در اين حوزه میتواند باعث كسب جايگاه شایستهتری در منطقه و جهان توسط جمهوري اسلامي ايران در افق 1404 میشود.
با حمایت ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت علوم و فناوری ریاست جمهوری؛ سومین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی" در تاریخ 7 تا 10 آذر 1397 در محل سالن همایشهای اجلاس سران تهران برگزار میکند.
بر اساس این گزارش؛ جشنواره سوم شامل بخشهای ذیل خواهد بود که عبارتاند از؛ کنگره بینالمللی، کارگاههای آموزشی تخصصی؛نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان، فن بازار تخصصی حوزه سلولهای بنیادی، کانون اندیشه و نوآوری با حضور ایرانیان برجسته دانشگاههای خارج از کشور 6. جایزه ملی بهترینها ؛ رویداد استارتاپ سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی؛ بخش دانشجویی ؛ بخش دانشآموزی ؛
بخش ملاقاتهای علمی سخنرانان با اساتید داخلی محتوای علمی جشنواره امسال بر 12 محور اصلی همچون فناوریهای کاربردی در پژوهشهای سلولهای بنیادی؛ Applied Technologies for Stem Cell Research) سلول ایمنی درمانی (Immune Cell Therapy). ؛ ژندرمانی و ویرایش ژنی Gene Therapy and Gene Editing) انداموارهها در مدلسازی بیماریها و تکوین (Organoids in Disease Modeling and Development). پرتوانی و بازبرنامهنویسی (Pluripotency and Reprogramming). زیست موادها و تجهیزات Biomaterials and Devices) مهندسی بافت (Tissue Engineering). بانک سلولی (Cell Banking). پیامرسانی سلولی و وزیکولهای مشتق از سلول Cell Signalling and Cell-Derived Vesicles). کارآزماییهای بالینی و مداخلات مبتنی بر پزشکی بازساختی (Clinical Trials and Regenerative Medicine Interventions). تجاریسازی محصولات مبتنی بر سلول و پزشکی بازساختی (Commercialization of Cell-Based and Regenerative Products). مسائل اخلاقی، قانونی و اجتماعی (Ethical, Legal and Social Issues)است.
همچنین سخنرانیهای علمی محققین برجسته خارجی و داخلی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، زینتبخش محتوای علمی این رویداد میباشند. این رویداد بزرگ ملی و بینالمللی، در کنار ارائه جدیدترین پیشرفتهای علمی این حوزه در ایران و سراسر دنیا، بستری مناسب برای گردهمایی و تبادل تجربیات علمی و تجاری در زمینه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در میان دستاندرکاران این دانش و فناوری جدید و صاحبان صنایع نوپای این عرصه فراهم آورده و زمینه حمایتهای صاحبان سرمایه و دولت از دانشمندان، صاحبان ایده و فعالان این حوزه را پررنگتر میکند .
پایان پیام/29
Send to friends