ضرورت گذر از اقتصاد نفتی در بیایانات مقام معظم رهبری
تحقق واقعی رشد اقتصادی در گرو تکیه به علم است
گذر از اقتصاد نفتی و فراتر از آن، اقتصاد مبتنی بر خام فروشی، یکی از دغدغههایی است که بارها از سوی مقام معظم رهبری طرح شده و معظم له، یکی از کلیدیترین راه ها در عبور از اقتصاد نفتی را مجهز کردن اقتصاد به دانش و دستاوردهای آن عنوان و در این مسیر برای شرکتهای دانش بنیان نیز سهم قابل توجهی قائل شدهاند.
دستاورد| تولید سامانه مدیریت بیماران و آژانسهای پرستاری به سفارش یک شرکت انگلیسی
یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به طراحی سامانه تحت وب و نسخه موبایل مدیریت بیماران و آژانس های پرستاری شده است که به واسطه بهرهمندی از سیستم مدیریت هوشمند و تناظریابی با کمک هوش مصنوعی، هم از نظر تکنیکال و هم از نظر قیمت تمام شده با نمونههای مشابه قابل رقابت است.
دستاورد | احیای چاههای عمیق با ربات شیارزن و دوربین ویدیومتری بازرسی چاه
یک شرکت دانش بنیان با سابقه طولانی در طراحی و ساخت انواع رباتهای بازرسی عملیاتی، موفق به ساخت ربات شیارزن چاه عمیق با هدف احیا و آبدهی مجدد این چاهها با یک پنجم قیمت نمونه های مشابه خارجی شده است.
دیدار رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری با مدیران شرکت مخابرات ونزوئلا
رئیس مرکز تعاملات علم و فناوری در دیدار با مدیران شرکت مخابرات ونزوئلا (cantv) بر ضرورت افزایش همکاری های فناورانه بین دو کشور تاکید کرد و همکاری با ونزوئلا را همکاری راهبردی و بلند مدت دانست.
در حاشیه نشست شورای عالی همکاری ایران و ترکیه رقم خورد
امضای یادداشت تفاهم همکاری علمی، صنعتی و فناوری بین معاونت علمی و وزارت صنعت و فناوری ترکیه
یادداشت تفاهم همکاری علمی، صنعتی و فناوری بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت صنعت و فناوری ترکیه در حاشیه هشتمین نشست شورای عالی همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در آنکارا امضا شد.
آغاز برنامه حمایت از تجاریسازی پایاننامهها و طرحهای فناورانه حوزه مواد و صنایع معدنی
افتتاحیه فنتز (فراخوان حمایت از تجاریسازی پایاننامهها) در حیطه مواد و صنایع معدنی و حمایت از ایدهها و طرحهای فناورانه این حوزه به همت کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و با همکاری ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته در محل دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
ویرایش جدید «گزارش مرور کلی بر وضعیت علم، فناوری و نوآوری جمهوری اسلامی ایران» منتشر شد
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با همکاری مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، گزارش مرور کلی بر وضعیت علم، فناوری و نوآوری جمهوری اسلامی ایران (ویرایش 2024) را در راستای اجرایی سازی اقدام ملی شش سند جامع روابط علمی بینالمللی جمهوری اسلامی ایران (مرتبط با ترجمه و نشر بینالمللی دستاوردهای علمی و فناورانه کشور)، تدوین و منتشر کرده است.
9 هزار همکاری موفق با متخصصان و محققان برجسته ایرانی خارج از کشور در قالب پلتفرم «کانکت»
سامانه جذب و همکاری با متخصصان و محققان برجسته ایرانی خارج از کشور با هم فکری و مشارکت 10 تن از برجسته ترین متخصصان و محققان ایرانی دانشگاههای برتر خارج از کشور و همچنین مطالعه برنامه سایر کشورها (چین، هند، تایوان و کره جنوبی) در جذب و همکاری با متخصصان غیرمقیم با هدف ایجاد سازوکار و مکانیزمی شفاف و چابک جهت بهرهمندی از ظرفیت علمی، تخصصی و تجارب ارزشمند محققان، متخصصان و کارآفرینان برتر ایرانی خارج از کشور طراحی شد.
دستاورد| تولید کود فسفاته با فاضلاب
محققان دانشگاه ارومیه موفق به تولید استروویت در حضور بایوچار به عنوان کود آهسته رهش فسفاته از پساب و فاضلابها شدند.