معرفی خدمات و حمایتهای جدید کانون مدیریت داراییهای فکری
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این راستا، استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی و تقویت و توانمندسازی کمی و کیفی کارگزاران سرلوحه مجموعه کانون در تلاش برای ساختن اکوسیستم نوآوری با محوریت توسعه دارائیهای نامشهود به عنوان گزاره ارزش در این اکوسیستم قرار دارد.
در تحقق اهداف ابلاغی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، چهار محور تعریف شده است که عبارتند از:
1) ترویج و فرهنگ سازی،
2) حمایت از حفاظت داراییهای فکری،
3) تدوین اسناد راهبردی مدیریت داراییهای فکری
4) تدوین اسناد حقوقی مرتبط با داراییهای فکری
همچنین ذیل این محورها 20 خدمت به شرح جدول زیر ارائه میشود. این خدمات به ترتیب پس از تائید کارگزاران تخصصی حوزه و فراهم آوری بستر خدمات، اطلاع رسانی میشود. دانشگاهها، شرکتها و فناوران میتوانند از این خدمات پس از انتخاب نوع خدمت و شرکت کارگزار مورد تأیید کانون از حمایت مربوطه براساس شیوهنامه مربوطه (که متعاقباً در وبسایت کانون قرار خواهد گرفت) بهرهمند شوند.
توضیحات جدول:
دانشگاهها خود به سه گروه (نوپا، توانمند و پیشرو)، شرکتها به سه دسته (کوچک و متوسط، بزرگ و سرآمدان صادراتی) و فناوران مستقل در سه بخش (دانشآموزی، دانشجویی و مستقل) تقسیمبندی میشوند و ممکن است همه خدمات تعریف شده برای هر گروه از متقاضیان به همه زیردستههای آنها تعلق نگیرد. جزئیات بیشتر و تکمیلیتر خدمات و متقاضیان در شیوهنامههای مرتبط با هر خدمت تعیین شده است.
خدمات فوق با حمایت هدفمند کانون و توسط کارگزاران منتخب صورت میگیرد.
ثبت موقت یا پروویژنال جزء اولویتهای حمایتی کانون نبوده و در موارد خاص ارائه میگردد.
برای اطلاع از شیوهنامه، فرآیند انجام خدمات و شناخت شرکتهای کارگزاری به منو خدمات و حمایتها مراجعه نمایید.
Send to friends