نخبگان غیرمقیم حملونقل کشور را متحول میکنند
سامانه همکاریهای علمی خارج از کشور در مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شاخهای از حمایتهای بنیاد ملی نخبگان است که به ایرانیان مقیم خارج از کشور اختصاص دارد. این سامانه با هدف استفاده از ظرفیت علمی و حرفهای متخصصان ایرانی خارج از کشور در مراکز علمی، فناوری و صنعتی کشور، ارتقای سطح علمی و حرفهای پایگاه تخصصی همکار و فراهم کردن شرایط مناسب توسعه فناوریهای نوظهور و پیشرفته در کشور ایجاد شده است.
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در همین راستا اقدام به حمایت و جذب نخبگانی کرده است که در حوزههای مختلف صنعت حملونقل در دیگر کشورها مشغول به تحصیل و یا فعالیت هستند.
در این طرح فارغالتحصیلان دانشگاههای برتر که در طرازبندی دانشگاهها بین یک تا 200 قرار دارند و همچنین کارفرمایان و متخصصانی که در حوزه فنی و مهندسی در خارج از کشور در سازمانها فعالیت داشتهاند به کشور دعوت شده و در بخشهای مورد نیاز جذب میشوند.
همه رشتههای فنی و مهندسی و همچنین علوم پایه و رشتههای مرتبط با فضایی، حملونقل پیشرفته، هوایی و دریایی به عنوان اولویتهای ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جذب نخبگان انتخاب شدهاند.
نخبگان ایرانی بعد از احراز نخبگی و کسب امتیازات لازم وارد مرحله دریافت حمایتها از بنیاد ملی نخبگان میشوند. این حمایتها شامل برگزاری دورههای تحقیقاتی، ارائه فرصت مطالعاتی و همچنین اشتغال در شرکتهای دانشبنیان است. همچنین در این سامانه حمایتهایی مانند فراهم کردن فرصت ارائه سخنرانی و برگزاری کارگاه، استفاده از تسهیلات وام مسکن و غیره هم ارائه میشود.
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قصد دارد از نخبگان ایرانی غیرمقیم که قصد بازگشت به کشور را دارند، حمایت کند و از آنها در پیشبرد اهداف ستاد و توسعه صنعت حملونقل کشور بهره بگیرد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
اخبار مرتبط:
بررسی کوتاه صنعت حمل و نقل ایران
شاخصهای صنعت حمل و نقل در ایران
صنعت حمل و نقل، دروازه ورود به توسعه اقتصادي
صنعت حمل و نقل دریایی به همت متخصصان داخلی به جایگاه واقعی خود میرسد
Send to friends