دستیار رئیسجمهور در امر مردمی سازی دولت تاکید کرد
همافزاکردن بخشهای اجرایی و نقش آفرین کردن مردم در امر محرومیتزدایی به کمک «آبادیران»
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، سید احمد عبودتیان، دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت در سومین نشست سیاستگذاری دومین نمایشگاه ملی آبادیران، این رویداد را فرصتی برای حل مهمترین چالشها و مسائل مناطق کمتر برخوردار با استفاده از انگیزه و ظرفیت بالای گروههای مردمی و همراهی بخش دانش، فناوری و نوآوری عنوان کرد.
وی افزود: خوشبختانه در قالب آبادیران، ظرفیت های دستگاهی در طبق اخلاص قرار داده شده و دستاوردها و برکات زیادی داشته است. کشف، هویت بخشی و الگوسازی در شالوده این نمایشگاه به چشم میخورد و مهمترین برکت این رویداد، نقش آفرین کردن مردم و شرکتهای دانشبنیان در حل مهمترین مسائل و نیازهای مناطق کمتر برخوردار به دست مردم و با همراهی و همدلی کم سابقه دستگاههای اجرایی است.
عبودتیان با تأکید بر ایجاد تعامل و همافزایی میان دستگاههای اجرایی و بر بستر آبادیران عنوان کرد: مهمترین مزیت این برنامه ملی را میتوان یکصدا کردن و همراهی عملی بین دستگاهها و نهادهای اثرگذار در امر محرومیت زدایی دانست. هم افزایی و همراهی در کار قرارگاهی می تواند ضمن هم افزایی در چرخه خدمت بین دستگاههای نقش آفرین، زمینه را برای رفع کاستیها و حرکت در مسیر پیشرفت فراهم کرد. مزیت دیگر رویداد آبادیران، الگودهی به خود نیروهای مردمی است به طوری که یک جریان خودجوش، مستمر و اثرگذار به دست مردم شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه تحقق ظرفیت گروهای مردمی چهار سطح دارد که در برنامه ملی آبادیران به تمامی این چهار ساحت توجه خوبی شده است، ادامه داد: نخستین ساحت این امر ایدهپردازی و ارایه طرح است، ساحت دوم سرمایه گذاری است، ساحتسوم اجرا و اقدام توسط گروه های مردمی است که می تواند به دست مردم یا شرکت های دانش بنیان انجام شود و نهایتا ساحت چهارم نظارت و الگوسازی است که همه این ساحتها در برنامه ملی آبادیران دیده شدهاند.
عبودتیان با تأکید بر تعریف جایگاهی برای جوانان و نوجوانان به عنوان آینده سازان کشور در این برنامه عنوان کرد: باید توجه به دانش آموزان به عنوان پایه آینده ایران در این برنامه توجه شود و سازوکاری تمهید شود تا این قشر آینده ساز بتوانند به خوبی نقش آفرینی کنند.این نمایشگاه کار انگیزه بخشی و روایت سازی می کند و باید کاری تخصصی در زمینه انعکاس رسانه ای و روایت آن شود چون کار اصلی آبادیران با نیروی انسانی است و خروجی این کار باید به نمایش درآید و برای جریانسازی، روایت پیشرفت و توسعه، کار جدی انجام شود.
#24
Send to friends