system
رسوخ فناوری چاپ سه‌بعدی صنایع گوناگون را دست‌خوش تحول می‌کند
 رسوخ فناوری چاپ سه‌بعدی صنایع گوناگون را دست‌خوش تحول می‌کند
ستاری در جمع فناوران صنعت چاپگرهای سه‌بعدی؛

رسوخ فناوری چاپ سه‌بعدی صنایع گوناگون را دست‌خوش تحول می‌کند


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 23213
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: فناوری چاپ سه‌بعدی زمینه‌ساز تحولی جدی در آینده‌ی است و رسوخ آن، صنایع گوناگون را در آینده‌ای نزدیک دست‌خوش تحولی اساسی خواهد ساخت.


معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: فناوری چاپ سه‌بعدی زمینه‌ساز تحولی جدی در آینده‌ی است و رسوخ آن، صنایع گوناگون را در آینده‌ای نزدیک دست‌خوش تحولی اساسی خواهد ساخت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین گشایش نمایشگاه چاپ سه‌بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه‌بعدی ایرانی، با اشاره به نقش این چاپگرها در آینده صنایع و کسب و کارهای گوناگون گفت: فناوری چاپ سه‌بعدی بعدی زمینه‌ساز تحولی جدی در آینده‌ی است و رسوخ آن، صنایع گوناگون را در آینده‌ای نزدیک دست‌خوش تحولی اساسی خواهد ساخت.
معاون علمی و فناوری رییس‌جموری، صنعت ساختمان را یکی از حوزه‌هایی عنوان کرد که به زودی و متأثر از فناوری چاپ سه‌بعدی متحول می‌شود و در ادامه افزود: صنعت ساخت‌وساز ساختمان‌ها طی سالیان گذشته عمدتاً از فناوری‌های جدید بهره‌ نبرده است و عموماً با به‌کارگیری مصالح و ابزارهای قدیمی، تغییری در این صنعت روی نداده است، اما ابعاد گسترده توانمندی‌های فناوری چاپ سه‌بعدی می‌تواند در حالی‌که قیمت‌ها را به شدت کاهش دهد، کیفیت و دقت را به طرز شگفت‌انگیزی ارتقا داده و این عرصه را دگرگون کند.
ستاری، با اشاره به توانمندی کشورمان در بخش تولید دستگاه و مواد اولیه‌ی این چاپگرها گفت:  فناوران کشورمان در ساخت و ساز دستگاه‌های در حوزه‌های مختلف چاپگر  سه‌بعدی از جمله ساخت تجهیزات و تولید مواد اولیه مانند پرینترهای مبتنی بر مواد پلیمری و نیز پرینترهای بر پایه مواد اولیه فلزی، پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند و در حال ورود به عرصه پرینترهای مورد استفاده در صنعت ساختمان هستند.
رییس ستاد توسعه فناوری مواد و ساخت پیشرفته، بالفعل شدن بازار بالقوه‌ی چاپگرهای سه‌بعدی را مستلزم توجه کسب و کارها و هم‌سویی با فناوری این چاپگرها دانست و گفت: توجه برخی از کسب و کارهای سنتی به کارکرد و نقش  این فناوری جلب شده است و با توجه به  بازار بسیار خوبی  که  در مشاغلی مانند طلا و جواهرسازی و همچنین فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند زیست‌فناوری و سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی نهفته است، می‌بایست دیگر عرصه‌ها نیز پذیرای این فناوری نوین باشند.
وی افزود: آینده پزشکی در مسیر فناوری چاپگرهای سه‌بعدی است و این فناوری در حوزه پزشکی سلول‌های بنیادی و بازساختی که یکی از اولویت‌های جدی معاونت علمی فناوری است جایگاه خود را خواهد یافت به طوری‌که با رونق صنعت Bio Printing یا چاپ زیستی، کارکردهای گسترده و متنوع این فناوری در پزشکی مانند چاپ ارگان‌ها و بافت‌های بدن نمایان خواهد شد.
ستاری، زمینه‌ساز تحول جدی در فناوری چاپ سه‌بعدی را مرهون حضور جوانان تحصیل‌کرده کشورمان به این عرصه و شکل‌گیری کسب و کارهای نوپای آنان عنوان کرد و گفت: ورود جوانان به این کسب و کار نوظهور، رونق بازار آن را به همراه خواهد داشت و خوشبختانه شرکت‌هایی در کشورمان فعالیت می‌کنند که در مقیاس استانداردهای بین‌المللی تولید می‌کنند و در صورتی‌که حمایت‌های لازم از آنان صورت بگیرند، می‌توانند در عرصه صادرات بدرخشند.
در این مراسم با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، مهرداد محمود شکریه جواد مشایخ و معاون ستاد توسعه فناوری مواد و ساخت پیشرفته از سند ملی راهبردی فناوری صنعت ساخت افزایشی رونمایی شد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه چاپ سه‌بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه‌بعدی ایرانی، با رقابت بیش از 16 شرکت فناور ایرانی فعال در صنعت چاپ سه‌بعدی و حضور بیش از 30 شرکت داخلی و خارجی فعال این حوزه از 11 تا 13 اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی میزبان علاقمندان است.

پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: