system
5 سخنرانی علمی حوزه فناوری چاپ‌سه بعدی برگزار شد
5 سخنرانی علمی حوزه فناوری چاپ‌سه بعدی برگزار شد
در دومین روز از نمایشگاه صنعت چاپ سه بعدی:

5 سخنرانی علمی حوزه فناوری چاپ‌سه بعدی برگزار شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 23262
در دومین روز از نمایشگاه چاپ‌سه بعدی 5 سخنرانی علمی در این حوزه ارائه شد که در آنها کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف مورد بحث قرار گرفت.


در دومین روز از نمایشگاه چاپ‌سه بعدی 5 سخنرانی علمی در این حوزه ارائه شد که در آنها کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه چاپ سه بعدی، در دومین روز از برگزاری نمایشگاه چاپ سه بعدی 5 سخنرانی علمی این حوزه توسط اساتید برجسته ارائه شد و در زمینه هایی همچون "چاپ سه بعدی مواد غیرمتعارف"، "کاربرد فناوری چاپ سه بعدی در پرینت بافت و اندام"، "کاربرد چاپ سه بعدی در نمونه سازی اولیه" و "چاپگرهای سه بعدی زیستی وضعیت حال و چشم انداز آینده" مباحثی مطرح شد.
شروع این بخش ارتباط با پیمان ترابی مدیر ارشد تکنولوژی شرکت 3DEO و مقیم خارج از کشور بود که در این ویدیو کنفرانس درباره تولید قطعات فلزی با فناوری جدید چاپ سه بعدی توضیحاتی ارائه شد. ترابی کاربردهای چاپگرهای سه بعدی را متفاوت دانست که هر لحظه نیز در حال افزایش هستند. از نظر وی با این فناوری قطعاتی را می توان تولید کرد که ساخت آنها با روش های مرسوم ممکن نیست همچنین در صنعتی همچون دندانپزشکی که قالب گیری برای ساخت نمونه هر فرد نیاز است با کمک این فناوری سریع ساخت نمونه را انجام داد.
"چاپ سه بعدی مواد غیر متعارف" عنوان سخنرانی ارائه شده دیگر در این روز بود که توسط فرشاد برازنده ارائه شد که درباره تکنیک های SLS و چاپ سرامیک توضیحاتی را ارائه داد همچنین درباره طرحی که در این زمینه در دانشگاه امیر کبیر انجام شده سخن گفت.
در بخش بعدی نیز مجید حلوایی از پژوهشگاه رویان درباره کاربرد فناوری چاپ سه بعدی در پرینت بافت و اندام توضیح داد. به گفته وی، فناوری بیوپرینتینگ در ساخت داربست های مورد استفاده پزشکی بازساختی همچون ساخت داربست های تولید کرده است توضیحاتی ارائه داد.
همچنین "کاربرد فناوری چاپ سه بعدی در نمونه سازی اولیه" نیز توسط علی قلی وند ارائه شد. به گفته وی، تولید محصولات در صنعت طلا و جواهر در حالت کلی به دو صورت ماشین کاری و ریخته گری انجام شده و تمام روش های سنتی در این شاخه ها به صورت دستی انجام می شود که در حال حاضر طرفداران خاص خود را دارد اما به علت زمان بر بودن این روش در تولیدات انبوه برای کارگاه های طلا سازی مقرون به صرفه نیست.
قلی وند در این سخنرانی در ادامه عنوان کرد: با ورود فناوری چاپ سه بعدی خصوصا در شاخه ریخته گری شاهد تحول عظیمی شدیم زیرا فعالیت از حالت دستی و زمان بر به حالت اتوماتیک و با سرعت بالا تبدیل شد. وی همچنین مواردی همچون ایجاد تنوع زیاد، تولید قطات پیچیده، سهولت در اصلاح طرح و استفاده متعدد از یک طرح را ازمزایایچاپگرهای سه بعدی در صنعت طلا و جواهر دانست.
"چاپگرهای سه بعدی زیستی وضعیت حال و چشم انداز آینده" نیز عنوان سخنرانی دیگر بود که درباره چاپگرهای زیستی سه بعدی و وضعیت فعلی و آینده این فناوری در این سخنرانی بحث شد. در این سخنرانی بیان شد که این روش دارای مزیت و قابلیت های زیادی است و در حال حاضر تنها روشی است که به کمک آن امید تولید بافت یا ارگانی از بدن به صورت آزمایشگاهی وجود دارد تا بافت تولید شده جایگزین بافت آسیب دیده شود. همچنین جایگاه دنیا در این فناوری و چالش های پیش رو نیز از دیگر موارد مطرح شده در این سخنرانی بود.
نخستین نمایشگاه صنعت چاپ سه بعدی و مسابقه انتخاب بهترین چاپگرهای سه بعدی ایرانی توسط ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی و با همکاری ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز و ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان از 11 تا 13 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: