system
بازار رقابت آنتی‌بادی‌ها گرم‌تر می‌شود
بازار رقابت آنتی‌بادی‌ها گرم‌تر می‌شود
با تلاش شرکت‌های فناور داخلی؛

بازار رقابت آنتی‌بادی‌ها گرم‌تر می‌شود


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 24327
یکی از شرکت‌های فناور حوزه سلول‌های بنیادی حاضر در دومین جشنواره سلول‌های بنیادی توانسته است آنتی‌بادی‌های تشخیصی و تحقیقاتی با کاربرد در بسیاری از تکنیک های آزمایشگاهی را به بازار تجاری عرضه کند.

یکی از شرکت‌های فناور حوزه سلول‌های بنیادی حاضر در دومین جشنواره سلول‌های بنیادی توانسته است آنتی‌بادی‌های تشخیصی و تحقیقاتی با کاربرد در بسیاری از تکنیک های آزمایشگاهی را به بازار تجاری عرضه کند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ آنتی‌بادی‌ها در مبارزه با بیماری‌های گوناگون، نقشی کلیدی محسوب می‌شود و با گشوده شدن پای فناوری سلول‌های بنیادی به عرصه پزشکی، توجه به انواع گوناگون این آنتی‌بادی‌ها نیز فراتر از گذشته است.

آنتی بادی‌ها با توجه به دانش فنی خاص و توانایی دست‌یابی کم‌تر کشور به توانمندی تولید آن، جزو محصولات مهم در عرصه فناوری و پزشکی به شمار می‌روند، اما تلاش جدی متخصصان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کشور در عرصه سلول‌های بنیادی موجب شده است تا روند دست یابی به این فناوری تسهیل شود.

 شرکت‌های حاضر در جشنواره سلول‌های بنیادی، در هریک از حوزه‌های سلول‌های بنیادی به‌طور خاص  دستاوردهای ارزشمندی کسب کرده‌اند، تعدادی از این شرکت‌ها در دومین جشنواره سلول‌های بنیادی حضور دارند و دستاوردهایشان را در بازار تجاری عرصه سلول‌های بنیادی عرضه کرده‌اند.

 

محصولاتی از جمله آنتی بادی های تشخیصی و تحقیقاتی با کاربرد در بسیاری از تکنیک های آزمایشگاهی شامل فلوسایتومتری، الایزا و ایمونوهیستوشیمی از همین دستاوردها هستند که به گفته‌ی مدیرعامل شرکت زیست فناوران سینا با مشارکت اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه های شناخته شده‌ی کشور افق‌های تازه‌ای را در عرصه پزشکی می‌گشایند.

 

آنتی‌بادی منوکلونال ضد شاخص های سطحی سلول ها ((CD یا مارکرهای مختلف از جمله       CD3,CD4,CD8,CD20,CD45از همین تولیدات به شمار می‌روند و به گفته‌‌ی علی عسکریان، در کنار طیف وسیعی از آنتی‎بادی‎های پلی‌کلونال و کونژوگه‌های فلورسانت و آنزیمی مربوطه با کاربرد در وسترن بلات، الایزا ، ایمونوهیستوشیمی و ایمونوفلورسانس جزو تولیدات این شرکت فعال در عرصه سلول‌های بنیادی هستند.

 

مدیرعامل زیست‌فناوران سینا با بیان این‌که آنتی بادی‌های تولید شده دارای مجوز از آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور هستند، مصرف این تولیدات را متمرکز در بسیاری از آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی و تشخیصی داخل و خارج از کشور عنوان می‌کند. 

 

اما ایجاد اشتغال به واسطه‌ی تولید این فرآورده‌ها گام مهمی است که با توانمندی این شرکت به دست آمده است و به گفته‌ی این فعال فناور، توانسته ضمن اشتغال‌زایی مستقیم برای 10 نفر و به طور غیر مستقیم برای 5 نفر ، قطع نیاز کشور از واردات این دسته محصولات و امکان تولید با قیمت بسیار پایین تر  معادل یک سوم تولیدات خارجی را به همراه داشته باشد.

رویدادی که به گفته عسکریان، عرصه را برای خدمات دهی با تعرفه کمتر به بیماران و متقاضیان آزمایشگاه ها از یک طرف و از طرف دیگر کمک به گسترش کارهای پژوهشی در دانشگاه ها و پژوهشکده‌ها مهیا می‌کند.

این فعال فناور معتقد است حمایت‌های زیرساختی برای تسهیل روند فعالیت‌های شرکت‌های فناور را نباید دست‌کم گرفت و ایجاد تسهیلات مناسب از طرف وزارت بهداشت در زمینه صدور مجوزهای لازم و تسریع در انجام آن، فراهم‌سازی زیر ساخت های لازم در زمینه ورود مواد اولیه مورد نیاز و همچنین برطرف کردن موانع بر سر صادرات از طرف وزارت بازرگانی به بالا بردن انگیزه در سرمایه گذاری روی تولید محصولات با فناوری بالا و تسریع تولید این دسته از محصولات کمک فراوانی خواهد بود؛ ضمن آن‌که حمایت‌های معاونت علمی و فناوری با برگزاری این جشنواره می‌تواند مقدمه‌ای برای معرفی بهتر محصولات و همچنین زمینه‌ساز رقابتی اثرگذار در این عرصه باشد.

پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: